Αρχική Σπίτι & Design Εkobo Pop, οικολογικό σερβίρισμα με μπαμπού.

Εkobo Pop, οικολογικό σερβίρισμα με μπαμπού.

by Andreas Rekopoulos

Η σειρά από σκεύη σερβιρίσματος Pop της Γαλλικής εταιρίας Ekobo είναι φτιαγμένη από ξύλο μπαμπού και συνδυάζει μοντέρνο Design, οικολογική ευαισθησία και ηθικές μεθόδους παραγωγής.

Τα προϊόντα της Ekobo φτιάχνονται με το χέρι από εξειδικευμένους τεχνίτες στο Βιετνάμ. Η Γαλλική εταιρία έρχεται σε απευθείας συνεννόηση με τους τεχνίτες χωρίς την διαμεσολάβηση ατζέντηδων και εργοστασίων. Έτσι δίνει μεγαλύτερους μισθούς, παρέχει εργασία όλο τον χρόνο, ενώ πληρώνει και το 50% ως προκαταβολή, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι τεχνίτες θα μπορέσουν να καλύψουν το κόστος κατασκευής χωρίς δάνεια. Όλα τα προϊόντα της Ekobo φτιάχνονται αποκλειστικά από μπαμπού, ένα οικολογικό υλικό εύκολα ανανεώσιμο, διότι μεγαλώνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και καθώς αναπτύσσεται ταυτόχρονα καθαρίζει την ατμόσφαιρα.

Το μπαμπού είναι επίσης ιδανικό για είδη σερβιρίσματος λόγω των φυσικών του αντιβακτηριδιακών ιδιοτήτων. Η σειρά Pop περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από σκευή, όπως μπολ, κουτάλες σερβιρίσματος, πιάτα, και αρκετούς πρωτότυπους δίσκους. Κύριο χαρακτηριστικό τα έντονα χρώματα (εξ ου και η ονομασία Pop) και η μελετημένη εργονομία. Μοντέρνος, σχεδιασμός, υψηλή ποιότητα και σωστή περιβαντολογική διαχείριση συνθέτουν μια σειρά προϊόντων ιδιαίτερα αξιόλογη από όλες τις απόψεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.