Αρχική Μόδα & Ένδυση Δερμάτινα μπουφάν Ekam από τον Kanya Miki.

Δερμάτινα μπουφάν Ekam από τον Kanya Miki.

by Andreas Rekopoulos
Ekam Leather Jackets by Kanya Miki

Η Ekam είναι μια καινούργια Ιαπωνική μάρκα ρούχων που ασχολείται κυρίως με δερμάτινα μπουφάν.Είναι δημιούργημα του Ιάπωνα σχεδιαστή Kanya Miki, απόφοιτου Της διάσημης σχολής Antwerp Royal Academy, στην οποία έχουν φοιτήσει κατά καιρούς διάσημοι σχεδιαστές όπως ο Martin Margiela, η Ann Demeulemeester, ο Dries Van Noten και ο Kris Van Assche. Η φιλοσοφία της μάρκας είναι να φτιάχνει δερμάτινα μπουφάν ποιοτικά και πρωτότυπα, σε κόστος που να μην είναι απαγορευτικό.

Το όνομα Ekam προέρχεται από την λέξη “Eka” που στα σανσκριτικά σημαίνει “ο πρώτος”  ή “ο μοναδικός”. Τα ρούχα της συλλογής του Kanya Miki χαρακτηρίζονται από τολμηρό “πειραματικό” στυλ με μια ροκ διάθεση που γίνεται εμφανής από προσεγμένες λεπτομέρειες, όπως τα ασύμμετρα φερμουάρ και τα στενά μακριά μανίκια.

Η πιο πρόσφατη συλλογή της Ekam ονομάζεται “New Numbers” και περιλαμβάνει πέντε δερμάτινα μπουφάν και τρία υφασμάτινα μπουφάν που σίγουρα διαφέρουν από τα συνηθισμένα. Παράλληλα ένα μεγάλο μέρος της συλλογής χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη ανακυκλωμένο δέρμα πρωτοπορώντας έτσι και στον τομέα της οικολογίας.

Συνυπολογίζοντας το προσεγμένο Design, την υψηλή ποιότητα και το λογικό κόστος η Ekam είναι μια μάρκα που αναμένεται αναπτυχθεί με ταχύ ρυθμό στο χώρο της μόδας. Ήδη τα προϊόντα της άρχισαν να εμφανίζονται στα προχωρημένα Ευρωπαϊκά καταστήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.