Αρχική Home Decor Λαβίδα κουζίνας Clongs από την Dreamfarm.

Λαβίδα κουζίνας Clongs από την Dreamfarm.

by Andreas Rekopoulos
Dreamfarm Clongs

Η λαβίδα κουζίνας Clongs της Αυστραλέζικης Dreamfarm εκτός από καταπληκτικό design ενσωματώνει και μοναδικές καινοτομίες οι οποίες λύνουν πρακτικά ζητήματα καθημερινής χρηστικότητας.

Η πρώτη εργονομική καινοτομία της Clongs είναι ότι λόγω του ιδιόμορφου “σπασίματος” που έχει μπορεί να σταθεί στον πάγκο της κουζίνας χωρίς η λερωμένη άκρη της να ακουμπήσει κάτω. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθείτε να ισορροπήσετε την λαβίδα στο τηγάνι ή την κατσαρόλα για να πιάσετε κάτι άλλο, απλά την αφήνετε στον πάγκο της κουζίνας.

Η δεύτερη καινοτομία της λαβίζας μαγειρικής Dreamfarm Clongs είναι η ειδική ασφάλεια που την κρατάει ανοιχτή ή κλειστή. Ο μηχανισμός της είναι πιεζόμενος και οπλισμένος με ελατήριο. Έτσι εάν θέλετε να “κλειδώσετε” την Clongs αυτό μπορεί να γίνει με την χρήση μόνο ενός χεριού, απλά πιέζοντας την στο σώμα σας ή σε κάποια άλλη επιφάνεια. Το μοντέρνο design της Clongs σε συνδυασμό με την υψηλή της εργονομία της χάρισαν το σημαντικό βραβείο design “red dot design award” το 2010.

Για τους φίλους του μπάρμπεκιου διατίθεται επίσης και η εξειδικευμένη λαβίδα Clongs BBQ. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι φτιαγμένη από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι και είναι εξ ολοκλήρου μεταλλική, χωρίς τα αντικολλητικά ένθετα σιλικόνης που έχει η συμβατική λαβίδα Clongs. Επίσης διαθέτει μια πριονωτή πλευρά για να ξύνετε εύκολα την σχάρα, κόφτη για λουκάνικά, και τρυπητήρι για να ελέγχετε εάν ψήθηκε το κρέας

H Dreamfarm είναι μια νεοσύστατη Αυστραλέζικη εταιρία που ασχολείται με προϊόντα design για χρήση κουζίνας και διακρίνεται για την καινοτομία, την υψηλή ποιότητα και την καλή σχέση τιμής/απόδοσης των προϊόντων της. Η λαβίδα κουζίνας Clongs είναι ένα εργαλείο κουζίνας εξαιρετικής ποιότητας και διατίθεται σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.