Αρχική Διάφορα Doggy Water Fountain ένα σιντριβάνι για σκύλους.

Doggy Water Fountain ένα σιντριβάνι για σκύλους.

by Andreas Rekopoulos
Doggy Water Fountain

Το Doggy Water Fountain είναι ένα έξυπνο και πρακτικό σύστημα που επιτρέπει στους σκύλους να έχουν πάντα εύκολη πρόσβαση σε πόσιμο νερό.

Έφτασε το καλοκαίρι και οι τετράποδοι φίλοι μας έχουν σίγουρα αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι ζωόφιλοι θα φροντίζετε να υπάρχει πάντα ένα μπολ γεμάτο νερό για τα αγαπημένα σας κατοικίδια, όμως όπως λέει και ένα γνωστό Κινέζικο ρητό «Δώσε στον πεινασμένο ένα ψάρι και θα χορτάσει για μια μέρα. Μάθε του να ψαρεύει και δεν θα πεινάσει ποτέ».

Λίγο δύσκολο θα μου πείτε να μάθει ο σκύλος να ανοίγει την βρύση, όμως το Doggy Water Fountain λύνει το πρόβλημα εύκολα και με στυλ. Απλά συνδέεται το λάστιχο με μια παροχή νερού και ο σκύλος σερβίρεται μόνος του. Ευκαιρία λοιπόν να μάθει το σκυλί σας ένα καινούργιο κόλπο, πατάς την πατούσα και ως δια μαγείας τρέχει νερό.

Το Doggy Water Fountain είναι φτιαγμένο από μέταλλο και εύκολα θα αντέξει οποιαδήποτε καταπόνηση, ενώ ο πατενταρισμένος μηχανισμός του επιτρέπει να ρυθμίσετε το ύψος που εκτοξεύετε το νερό, καθώς και την πίεση του. Τέλος μας αρέσει ιδιαίτερα το κομψό του στυλ αλλά και το γεγονός ότι μετακινείται εύκολα, έτσι αν κάποιο σημείο της αυλής σας αρχίσει να μοιάζει με ένα λάκκο από λασπόνερα, μπορείτε να μετατοπίσετε το σκύλο-σιντριβάνι σας σε κάποιο άλλο σημείο.

Ο έξυπνος αυτός μηχανισμός «ποτίσματος του σκύλου» έχει βραβευτεί επανειλημμένα για την πρακτικότητα και την καινοτομία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.