Αρχική Τεχνολογία Philips FlexiDock AS 111/12 ένα Docking Station για όλα τα Android.

Philips FlexiDock AS 111/12 ένα Docking Station για όλα τα Android.

by Andreas Rekopoulos
Philips FlexiDock Universal Android Docking Speaker

To Philips FlexiDock AS 111/12 είναι μία πρακτική και κομψή βάση φόρτισης για όλες τις συσκευές Android. Το νέο δημιούργημα της Philips εκτός από μια κομψή βάση φόρτισης android συνδυάζει επίσης ασύρματο ηχείο Bluetooth, ένα ατμοσφαιρικό φωτιστικό και ξυπνητήρι.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της κομψή αυτής συσκευής είναι ότι μπορεί να φιλοξενήσει συσκευές διαφορετικών εταιριών κατασκευής και διαφορετικού σχεδιασμού. Είτε το βύσμα της φόρτισης (micro USB ) βρίσκεται στην βάση, είτε στην πλαϊνή πλευρά της συσκευής σας, η ειδικά διαμορφωμένη βάση του Philips FlexiDock θα φιλοξενήσει το Android Smartphone σας με την ίδια ευκολία. Ουσιαστικά το Docking Station της Philips μπορεί να λειτουργεί και σε portrait και σε landscape mode, εξυπηρετώντας έτσι ένα ευρύτατο φάσμα συσκευών.

Εκτός όμως από βάση φόρτισης, το Philips FlexiDock είναι και ένα υψηλής απόδοσης ηχείο. Τα omni-directional ηχεία με μαγνήτες νεοδυμίου που διαθέτει παράγουν πλούσιο και καθαρό ήχο. Παράλληλα μπορείτε να απολαύσετε ήχο υψηλής ευκρίνειας ακόμη και αν η συσκευή σας δεν είναι τοποθετημένη στο Docking Station καθώς η σύνδεση των ηχείων με την Android συσκευή σας γίνεται με ασύρματη σύνδεση  Bluetooth.

Εκτός όμως από τις πλούσιες λειτουργίες του το Philips FlexiDock σκοράρει και στον τομέα της αισθητικής. Διαθέτει ένα κομψό ψηφιακό ρολόι με φωτεινή ένδειξη το οποίο συγχρονίζει με το ρολόι του τηλεφώνου σας λειτουργεί  και ως ξυπνητήρι.

Τέλος ο διακριτικός φωτισμός της βάσης θα σας βοηθήσει να το ρυθμίσετε τη νύχτα και το κομψό design το καθιστά ένα διακοσμητικό gadget που ταιριάζει παντού, είτε στο γραφείο σας, είτε στο κομοδίνο δίπλα το κρεβάτι σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.