Αρχική Σπίτι & Design Φωτιζόμενος καθρέφτης Diva της Glas Italia.

Φωτιζόμενος καθρέφτης Diva της Glas Italia.

by Andreas Rekopoulos
Diva Mirror by Jean Marie Massaud for Glas Italia

Η Glas Italia ειδικεύεται στην κατασκευή διακοσμητικών και επίπλων φτιαγμένα αποκλειστικά από γυαλί και παράγει πιθανώς την πιο εκτενή γκάμα ιδιαίτερων καθρεφτών παγκοσμίως.

O εικονιζόμενος καθρέφτης είναι το μοντέλο Diva και είναι μια αυθεντική ντίβα χωρίς αμφιβολία. Τον σχεδιασμό επιμελήθηκε ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής Jean Marie Massaud. Φτιαγμένη από σκούρο, σχεδόν μαύρο γυαλί, με το κεντρικό στοιχείο να φέρει την ανακλαστική επιφάνεια, η Diva αποπνέει μια αίσθηση κλάσης και πολυτέλειας.

Η λεπτομέρεια όμως που κάνει την διαφορά είναι το κόκκινο φουντωτό κορδόνι που κρέμεται στο κέντρο του καθρέφτη το οποίο ενεργοποιεί τον οπίσθιο ατμοσφαιρικό φωτισμό. Παράλληλα όταν ο καθρέφτης Diva φωτιστεί, η λεπτή σχισμή που βρίσκεται στο εμπρόσθιο μέρος δημιουργεί μια έντονη λευκή γραμμή. Το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό και με τον φωτισμό ενεργοποιημένο η Diva απλά τραβάει όλα τα βλέμματα σε όποιο χώρο και αν τοποθετηθεί.

Συνήθως όμως τα εξαιρετικά αντικείμενα φέρουν και το ανάλογο αντίτιμο και η Diva δυστυχώς δεν αποτελεί εξαίρεση,  για την απόκτηση της πρέπει να δαπανηθούν περί τα 1700€.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.