Αρχική Σπίτι & Design Μαξιλάρια και σκεπάσματα με άποψη από την DIESEL.

Μαξιλάρια και σκεπάσματα με άποψη από την DIESEL.

by Andreas Rekopoulos

H Diesel είναι περισσότερο γνωστή για τα ρούχα και τα Jeans της, όμως τα τελευταία χρόνια η δημιουργική ομάδα της εταιρίας έχει επεκταθεί πραγματικά παντού, από φωτιστικά και έπιπλα έως κράνη μοτοσυκλετών και μαξιλάρια.

Τα λευκά είδη σπιτιού είναι μια κατηγορία προϊόντων όπου οι νέοι ηλικίας 20-35 δυσκολεύονται να βρουν κάτι πρωτότυπο και αυθεντικό, όμως τα σκεπάσματα και τα μαξιλάρια της συλλογής Diesel διαφέρουν από τα συνηθισμένα και παράλληλα εκφράζουν καθαρά την Rock και ανατρεπτική διάθεση της Ιταλικής φίρμας. Το χαρακτηριστικότερο ίσως κομμάτι της συλλογής είναι τα μαξιλάρια με την “ακτινογραφία ενός πικάπ”, ένα μοτίβο που η Diesel έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν επιτυχημένα τόσο σε ρούχα, όσο και σε έπιπλα.

Όπως δηλώνει ο πρόεδρος της εταιρίας Renzo Rosso “Η Diesel είναι μια μάρκα Lifestyle, οι πελάτες δεν μας επιλέγουν απλά για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας, αλλά για τον τρόπο ζωής και σκέψης που αντιπροσωπεύουμε: Δημιουργικό, μοναδικό και αναπάντεχο”.

Η σειρά υφασμάτινων αξεσουάρ σπιτιού είναι συνεργασία της Diesel με την Ιταλική εταιρία Gruppo Zucchi, γνωστή για την ποιότητα και την πρωτοπορία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.