Αρχική Διάφορα Κράνος μοτοσυκλέτας MOWIE από την DIESEL.

Κράνος μοτοσυκλέτας MOWIE από την DIESEL.

by Andreas Rekopoulos
Diesel Mowie Motorcycle Helmet

Η γνωστή σε όλους εταιρία ειδών ρουχισμού DIESEL δεν παύει να μας εκπλήσσει εισχωρώντας διαρκώς σε νέες κατηγορίες προϊόντων με εξαιρετικά πρωτότυπα σχέδια.

Αυτή την φορά οι ταλαντούχοι σχεδιαστές της εταιρίας ασχολήθηκαν με ένα κράνος μοτοσυκλέτας. Το κράνος της DIESEL ονομάζεται MOWIE και με την πρώτη ματιά θυμίζει ξεκάθαρα κράνος πιλότου μαχητικού αεροσκάφους.  Καινοτομία αποτελεί το δερμάτινο “προστατευτικό” στο πίσω μέρος το οποίο στηρίζει τον λαιμό και τον προστατεύει από το κρύο. Το εν λόγω αξεσουάρ μπορεί να αφαιρεθεί για τις ζεστές μέρες και επίσης είναι κατάλληλο για πλύσιμο.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια σχεδιασμού είναι έκδηλη παντού, από τα προσεγμένα λογότυπα, έως την μωβ εσωτερική επένδυση και το εξωτερικό ασημένιο φερμουάρ στο πίσω μέρος. Όμως το κερασάκι στην τούρτα είναι σίγουρα το δερμάτινο “λοφίο” στο μέσο του κράνους το οποίο είναι σαφής παραπομπή στο κλασσικό λογότυπο της εταιρίας με τον ινδιάνο Mohawk. Ινδιάνοι, DIESEL και μοτοσυκλέτες λοιπόν, μου φαίνεται πως ο συνδυασμός θα αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχημένος.

Το κράνος διατίθεται σε ποικιλία χρωματισμών, τα έντονα χρώματα όπως το κίτρινο και το κόκκινο είναι πολύ επιτυχημένα προσφέροντας ταυτόχρονα αυξημένη ορατότητα από τους άλλους οδηγούς, επίσης πρωτότυπο και ευχάριστα διαφορετικό είναι και το χακί. Το υλικό κατασκευής είναι θερμοπλαστικό, οι ζελατίνες του κράνους είναι διαθέσιμες σε δύο αποχρώσεις και τοποθετούνται με ειδικό μηχανισμό που επιτρέπει γρήγορη αλλαγή, επίσης έχουν ενσωματωμένο φίλτρο UV.

Η διάθεση του κράνους ήδη έχει αρχίσει από της μπουτίκ της DIESEL. Με κόστος περίπου 185€ το MOWIE είναι μια κομψή και με στυλ πρόταση για κράνος πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.