Αρχική Σπίτι & Design Μεταλλική συρταριέρα cbox από την Dieffebi.

Μεταλλική συρταριέρα cbox από την Dieffebi.

by Andreas Rekopoulos

Η συλλογή cbox είναι μια σειρά πολυλειτουργικών επίπλων γραφείου που σχεδίασε ο Gianmarco Blini για την Ιταλική εταιρία Dieffebi.

Τα cbox είναι φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από υψηλών προδιαγραφών ατσάλι, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικά. Ο αφαιρετικός σχεδιασμός με τις στρογγυλεμένες γωνίες και τις απλές γραμμές κάνει τα cbox κομψά και διαχρονικά, ένα ιδανικό στυλ για ένα σύγχρονο γραφείο. Η χρήση διακοσμητικών στοιχείων είναι σχεδόν μηδενική καθώς κυριαρχεί η απλότητα και ο μινιμαλισμός. Μια ξεχωριστή λεπτομέρεια είναι τα πόμολα των συρταριών, τα οποία είναι χωνευτά στο μέταλλο και απολύτως επίπεδα, πιέζοντας τα βγαίνουν προς τα έξω, επιτρέποντας έτσι το εύκολο άνοιγμα του συρταριού.

Το κύριο χαρακτηριστικό της σειράς είναι η ευελιξία. Οι αποθηκευτικοί χώροι μπορούν να διαρρυθμιστούν σε απλά συρτάρια, συρτάρια φακέλων ή ένα συνδυασμό των δύο. Επίσης το επάνω μέρος διατίθεται με ένα μαλακό κάλυμμα-μαξιλάρι που μετασχηματίζει την συρταριέρα σε κάθισμα. Βέβαια εάν χρειαστεί το κάλυμμα μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί ώστε τα επάνω μέρος να χρησιμοποιηθεί ως ράφι για εκτυπωτή ή άλλα αντικείμενα. Τέλος το cbox προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ώστε να ταιριάξει σε κάθε μοντέρνο γραφείο.

Η Dieffebi είναι μια από τις γνωστότερες παγκοσμίως εταιρίες με αντικείμενο τα μεταλλικά έπιπλα και κυρίως τα έπιπλα γραφείου. Η σειρά περιλαμβάνει τρία διαφορετικά μοντέλα, ενδεικτικά η τιμή της διπλής συρταριέρας είναι περίπου 400€.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.