Αρχική Σπίτι & Design Διακοσμητικές κατασκευές με σωλήνες του Tomás Alonso

Διακοσμητικές κατασκευές με σωλήνες του Tomás Alonso

by Andreas Rekopoulos
Διακοσμητικές κατασκευές με σωλήνες

Ο Ισπανός σχεδιαστής Tomás Alonso παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα έκθεση τέχνης με διακοσμητικές κατασκευές βασισμένες σε σωλήνες.

Οι κατασκευές με σωλήνες έχουν γίνει αρκετά διαδεδομένες τελευταία διότι δίνουν έναν καταπληκτικό industrial ύφος στο χώρο σας και απελευθερώνουν την δημιουργικότητα του καθενός. Ταιριάζουν και σε μοντέρνα σπίτια αλλά και σε πιο ρουστίκ χώρους, ενώ μπορείτε να φτιάξετε ποικίλα ενδιαφέροντα σχέδια λόγω των πολλών κομματιών και γωνιών που υπάρχουν σε αφθονία.

Φυσικά ο Tomás Alonso πάει το σκεπτικό αυτό ένα βήμα παραπέρα και παίζει με τους σωλήνες σε επίπεδο μοντέρνας τέχνης ενσωματώνοντας τους με τον δικό του μοναδικό τρόπο σε μια σειρά από φωτιστικά και έπιπλα.

Πρόκειται για ιδιοκατασκευές που παίζουν γύρω από την ιδέα του διακοσμητικού σωλήνα. Σωλήνες σε συνδυασμό με μια ξύλινη τάβλα γίνονται τραπέζια, καθίσματα ή ντουλάπια. Άλλοι σωλήνες έχουν μετατραπεί σε φωτιστικά ή ακόμη και σε αυτόνομες διακοσμητικές συνθέσεις.

Η έκθεση του Alonso φιλοξενήθηκε στην γκαλερί NextLevel του Παρισιού και δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως ένας απλός χρωματιστός σωλήνας μπορεί να κάνει την διαφορά. Δείτε μερικές εκπληκτικές ιδέες και εμπνευστείτε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.