Αρχική Τεχνολογία Dexim Visible Green ένας φωτεινά οικολογικός φορτιστής iPhone.

Dexim Visible Green ένας φωτεινά οικολογικός φορτιστής iPhone.

by Andreas Rekopoulos
Dexim Visible Green – Illuminated iPhone Charge and Sync Cable.

Ο Dexim Visible Green είναι ένας φορτιστής iPhone που προσφέρει αρκετές ενδιαφέρουσες πρακτικές δυνατότητες, ενώ ταυτόχρονα φορτίζει το κινητό σας με άψογο «φωτεινό» στυλ.

Η καινοτομία του Dexim Visible Green έγκειται στην πατενταρισμένη τεχνολογία Electroluminescent light (EL) technology. Δεν πρόκειται για απλά φωτάκια που φωτίζουν το καλώδιο, καταναλώνοντας περισσότερο ρεύμα, αλλά για μια τεχνολογία που επιτρέπει στην ουσία στο ηλεκτρικό ρεύμα να φωσφορίζει. Όταν η συσκευή σας φορτίσει πλήρως η παροχή ρεύματος σταματάει και το καλώδιο δεν φωτίζει πλέον. Έτσι και καταναλώνετε λιγότερο ρεύμα, και ξέρετε από μακριά πότε έχετε πλήρη φόρτιση, ακόμη και στο σκοτάδι….

Ο ιδιαίτερος αυτός φορτιστής iPhone περιλαμβάνει ένας καλώδιο USB που λειτουργεί και ως καλώδιο συγχρονισμού, καθώς και έναν κομψό φορτιστή USB με μίνιμαλ αισθητική που ταιριάζει άψογα στο χαρακτηριστικό στυλ της Apple. Η φορτιστής αλλά και το καλώδιο συγχρονισμού είναι συμβατά με όλα τα προϊόντα της Apple που χρησιμοποιούν το κλασσικό βύσμα 30-Pin των iOS συσκευών, όπως το iPod, iPod Nano, iPad, iPad 2, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4 και iPod Touch.

Η οπτική ειδοποίηση πλήρους φόρτισης μέσω του φωτισμού είναι ένα ενδιαφέρον στοιχείο που σίγουρα δίνει έναν αέρα υπεροχής, όμως σε τελική ανάλυση ο παράγοντας FUN είναι που το διαφοροποιεί πλήρως από τον ανταγωνισμό……. Αν λοιπόν ψάχνατε για έναν τεχνικά προηγμένο φορτιστή iPhone που να τραβάει τα βλέμματα, ο Visible Green της Dexim είναι ακριβώς αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.