Αρχική Διάφορα Εργαλεία γραφείου Buro Collection από την Lexon.

Εργαλεία γραφείου Buro Collection από την Lexon.

by Andreas Rekopoulos

Η συλλογή Buro Collection της Lexon αποτελείται από τα πιο συνηθισμένα εργαλεία γραφείου, τα οποία έχουν ομαδοποιηθεί και σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εξοικονομούν χώρο, δείχνοντας ταυτόχρονα κομψά και τακτοποιημένα.

Σχεδιάστηκαν από τους Adrian και Jeremy Wright της DesignWright, η γκάμα της συλλογής περιλαμβάνει βάση για σελοτέιπ, συρραπτικό, κομπιουτεράκι, usb hub με ενσωματωμένο card reader, ηλεκτρονικό ημερολόγιο, φωτιζόμενο μεγεθυντικό φακό και περφορατέρ. Όλα τα αξεσουάρ γραφείου της σειράς είναι φτιαγμένα από πλαστικό ABS και είναι σχεδιασμένα ώστε να συνδυάζονται μεταξύ τους και να τακτοποιούνται όμορφα καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο.

Τα εργαλεία γραφείου της συλλογή Buro διατίθενται σε τρεις χρωματικές παλέτες με αποχρώσεις του πράσινου, του γκρι ή του μωβ. Η χρωματική κλίμακα θυμίζει λίγο μια παλέτα χρωμάτων pantone και είναι ενδιαφέρουσα και ευχάριστη στο μάτι. Ένα πλήρες σετ καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες ενός γραφείου. Τα Buro είναι σίγουρο ότι θα δώσουν έναν αέρα Design στο γραφείο σας, διατηρώντας παράλληλα οπτική τάξη και αρμονία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.