Αρχική Σπίτι & Design Design xερούλια πόρτας από τον Marc Newson και την Matali Crasset για την erreti.

Design xερούλια πόρτας από τον Marc Newson και την Matali Crasset για την erreti.

by Andreas Rekopoulos
Design Door Handle Erreti

Η Ιταλική εταιρία erreti ασχολείται με συστήματα αλουμινίου για χρήση σε βιομηχανικές εφαρμογές αλλά και αρχιτεκτονικά projects. Η γκάμα της εταιρίας περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, όπως διαχωριστικά χώρου, καθίσματα, υλικά επιπλοποιίας, κάγκελα και μια εξαιρετική συλλογή από χερούλια πόρτας.

Βέβαια η σειρά προϊόντων που κίνησε περισσότερο το δικό μας ενδιαφέρον ήταν η συλλογή χερουλιών πόρτας Collections, η οποία περιλαμβάνει τα πιο μοντέρνα και τολμηρά σχέδια της εταιρίας. Ανάμεσα από πολλά ενδιαφέροντα σχέδια ξεχωρίσαμε το μοντέλο DH το οποίο έχει σχεδιαστεί από τον διάσημο Αυστραλό Marc Newson και το μοντέλο FLUX05 το οποίο είναι σχέδιο της εκκεντρικής Γαλλίδας Matali Crasset.

Τα σχέδια και των δύο χερουλιών είναι απλά και καθαρά, παράλληλα μοιάζουν πάρα πολύ το ένα με τα άλλο και έχουν το κοινό στοιχείο της αφαίρεσης υλικού στο κέντρο τους. Το σχέδιο του Newson είναι πιο αφαιρετικό, ενώ αυτό της Crasset είναι λίγο πιο εύθυμο και λόγω του ξεχωριστού κεντρικού στοιχείου προσφέρεται για εφαρμογή διχρωμίας. Δύο πραγματικά μοναδικά σχέδια για χερούλια πόρτας με ξεχωριστό μοντέρνο Design.

Η erreti διαθέτει τεράστια ευελιξία παραγωγής και μπορεί κατόπιν παραγγελίας να δώσει στα χερούλια ότι, υφή και χρώμα επιθυμεί ο πελάτης, γυαλιστερό,  ματ, βουρτσισμένο ή ότι άλλο θέλετε. Ο χρωματισμός γίνεται με ανοδίωση και είναι μόνιμος και ανεξίτηλος, καθώς το χρώμα ενώνεται σε χημικό επίπεδο με το μέταλλο. Τέλος αν τα υπάρχοντα σχέδια δεν σας ικανοποιούν η erreti δέχεται και παραγγελίες για το δικό σας μοναδικό σχέδιο, που μπορείτε να σχεδιάσετε από μόνοι σας και να τους το δώσετε να σας το φτιάξουν.

Και τα δύο χερούλια προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μηχανισμών για όλες τις πιθανές εφαρμογές, όπως σε  εσωτερική πόρτα, εξωτερική πόρτα, γυάλινη πόρτα, παράθυρα ή μπαλκονόπορτες. Τα χερούλια της erreti είναι σίγουρο ότι θα δώσουν σε οποιοδήποτε project διακόσμησης αυτή την τελική πινελιά που δείχνει ότι κάθε λεπτομέρεια είναι προσεγμένη και κάνει την διαφορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.