Αρχική Μόδα & Ένδυση Δερμάτινες θήκες iPhone 6 και iPhone 6 Plus από την Mujjo.

Δερμάτινες θήκες iPhone 6 και iPhone 6 Plus από την Mujjo.

by Olga Katsiou

Οι δερμάτινες θήκες iPhone 6 της Mujjo είναι μια κομψή και μίνιμαλ λύση που συνδυάζει μια θήκη κινητού και ένα λεπτό πορτοφόλι. Χωράει την πιστωτική, το δίπλωμα και τα λεφτά σας, προστατεύοντας το κινητό σας με στυλ και αισθητική εφάμιλλη του προσεγμένου σχεδιασμού της Apple.

Τα προϊόντα της Mujjo είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας άρθρο καθώς η Ολλανδική εταιρία κατασκευάζει μια πλήρη σειρά από όμορφες δερμάτινες θήκες για όλες τις συσκευές της Apple. Οι θήκες iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι το τελευταίο τους προϊόν, το οποίο ακολουθεί το σύγχρονο, λιτό αλλά πολυτελές στυλ των συλλογών της Mujjo.

Η Wallet Case είναι μια μόνιμης τοποθέτησης θήκη που καλύπτει το πίσω μέρος του iPhone 6. Διαθέτει ειδικά ανοίγματα για τα κουμπιά έντασης, την κάμερα, το βύσμα ακουστικών και φόρτισης, και ένα διακριτικό τσεπάκι για τις κάρτες ή τα λεφτά σας στο πίσω μέρος.

Η Wallet Sleeve είναι μια θήκη iPhone 6 τύπου pouch, καλύπτει ολόκληρο το κινητό σας όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο πρέπει να το βγάλετε από την θήκη. Επιπλέον διαθέτει και μια επιπλέον θήκη για τις πιστωτικές κάρτες σας. Το σχέδιο της είναι αφαιρετικό και δημιουργείται με μία μόνο ραφή, καθώς είναι φτιαγμένη από ένα μονοκόμματο κομμάτι δέρματος. Και στις δύο θήκες οι τσέπες έχουν διαγώνιο κόψιμο που συμβάλει στο λεπτό κομψό τους στυλ.

Την συλλογή ολοκληρώνει η εντυπωσιακή Leather Wallet Case 80° η οποία είναι το μοναδικό μοντέλο της συλλογής που είναι κατάλληλο και για το iPhone 6 Plus. Η ονομασία 80° προέρχεται από την όμορφη διαγώνια τσέπη για κάρτες που είναι ραμμένη με γωνία 80° δίνοντας εύκολη πρόσβαση στις κάρτες και ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα να γλιστρήσουν οι κάρτες έξω κατά λάθος.

Τα βασικά στοιχεία που διαθέτουν όλες οι θήκες iPhone 6 της Mujjo είναι τα άψογης ποιότητας υλικά κατασκευής και το λεπτό τους προφίλ. Έτσι αποφύγουμε τις φουσκωμένες τσέπες και τα μεγάλα πορτοφόλια, γι’ αυτό το λόγο είναι σχεδιασμένες όσο πιο λεπτές και ανάλαφρες γίνεται ώστε να χωράνε στην τσέπη σας έυκολα.

Η δεξιοτεχνία κατασκευής και το ιδιαίτερο στυλ εκφράζει όλες τις θήκες iPhone 6 της Mujjo. Λεπτές, προσεγμένες ραφές, φυσικά κατεργασμένο, υψηλής ποιότητας δέρμα που φθείρεται φυσικά όσο το χρησιμοποιείτε αποκτώντας αισθητικά όμορφα νερά στο χρώμα και την υφή και suede εσωτερικό είναι δομικά χαρακτηριστικά όλων των προϊόντων της συλλογής.

Οι δερμάτινες θήκες iPhone 6 της Mujjo Δίνουν αίσθηση πολυτελείας μέσω της απλότητας, κάνοντας την καθημερινότητά σας ευκολότερη. Μπορείτε να βρείτε όλες τις θήκες της Mujjo στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.