Αρχική Σπίτι & Design Βοηθητικό τραπεζάκι Der Kleine Lehner από την Nils Holger Moormann.

Βοηθητικό τραπεζάκι Der Kleine Lehner από την Nils Holger Moormann.

by Andreas Rekopoulos
Der Kleine Lehner

Το Der Kleine Lehner της Nils Holger Moormann είναι ένα βοηθητικό τραπεζάκι που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός τραπεζιού και ενός ραφιού, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία.

Βλέποντας κάποιος το Der Kleine Lehner  θα μπορούσε να το ονομάσει σταντ, τραπεζάκι ή ακόμη και ράφι. Είναι ένα μικρό μοντέρνο έπιπλο που μπορεί είτε να στερεωθεί σε κάποιο τοίχο και να στηρίζεται στα δύο μπροστινά του πόδια, είτε να σταθεί αυτόνομα σε τρία πόδια. Σχεδιάστηκε το 2003 από τον Jörg Gätjens και αποτελεί ένα από τα πλέον διαχρονικά και επιτυχημένα σχέδια της Nils Holger Moormann.

Το μινιμάλ αυτό βοηθητικό τραπεζάκι θα μπορούσε να είναι ένα έπιπλο εισόδου, ένας μικρός πάγκος για να ακουμπήσετε ώστε να κρατήσετε γρήγορες σημειώσεις, ένα πόντιουμ ανάγνωσης ή ακόμη και ένα βοηθητικό τραπεζάκι δίπλα στον καναπέ σας. Με λίγη φαντασία το μικρό αυτό έπιπλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους παραμένοντας πάντα εξίσου κομψό.

Είναι αρκετά μεγάλο για ακουμπήσει επάνω μια συσκευή τηλεφώνου, ένα φωτιστικό ή άλλα μικρά αντικείμενα και παράλληλα αρκετά μικρό για να τοποθετηθεί οπουδήποτε ακόμη και σε κάποιο διάδρομο. Διατίθεται σε 5 διαφορετικά χρώματα με πόδια από ξύλο σημύδας ή από ξύλο καρυδιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.