Αρχική Τεχνολογία Db60: Ένα μίνιμαλ Ηχείο Bluetooth Τοίχου από την DNgroup.

Db60: Ένα μίνιμαλ Ηχείο Bluetooth Τοίχου από την DNgroup.

by Anna Karataglidou
Db60 wall mounted bluetooth speaker

Το ηχείο Db60 είναι ένα ενεργό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth που μας εντυπωσίασε με τον μίνιμαλ σκανδιναβικό σχεδιασμό του. Είναι ένας λιτός κύλινδρος που προσαρμόζεται στον τοίχο με έντονο το φουτουριστικό στοιχείο στο design του. Θυμίζει κομμάτι από διαστημόπλοιο ή κουμπί από ραδιόφωνο.

Ο τρόπος που το ηχείο Bluetooth Db60 τοποθετείται στον τοίχο το καθιστά πολύ πρακτικό. Αναρτάται εύκολα σε οποιαδήποτε επιφάνεια εσωτερικού χώρου, οπουδήποτε χρειάζεται για βέλτιστη ακουστική.

Το ηχείο Bluetooth Dd60 διαθέτει τον χαρακτηριστικό μινιμαλιστικό σχεδιασμό του Νορβηγικού design και δημιουργήθηκε για να καλύψει το κενό μεταξύ ακουστικού εξοπλισμού και εσωτερικής διακόσμησης. Η ευκολία χρήσης φαίνεται και στο εξωτερικό του κέλυφος: δεν έχει ούτε ένα κουμπί! Το ηχείο Bluetooth είναι συνεχώς σε κατάσταση αναμονής και έτοιμο να λειτουργήσει είτε μέσω Bluetooth είτε μέσω μιας συμβατικής υποδοχής ακουστικών.

Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε που να ακουμπήσετε τη συσκευή σας εάν την συνδέσετε στην υποδοχή ακουστικών, οι σχεδιαστές DNgroup έχουν ήδη προβλέψει την ανάγκη αυτή. Βασικό χαρακτηριστικό του σχεδιασμού του ηχείου Bluetooth bd60 είναι το ενσωματωμένο ράφι, το οποίο τονίζεται με διαφορετικό υλικό, έντονο χρώμα και διαφορετική υφή. Το ράφι είναι ιδιαίτερα πρακτικό καθώς κρύβει από κάτω του υποδοχή για φορτιστή ώστε να μπορείτε να φορτίζετε τη συσκευή σας καθώς ακούτε μουσική.

Η ομάδα σχεδιαστών DNgroup έχει βάση την Δανία, ωστόσο διατηρεί και παραρτήματα σε Ταϊβάν και Μεγάλη Βρετανία. Η δουλειά τους επικεντρώνεται στην πρωτοποριακή και καινοτόμο σκέψη, που όμως πραγματώνεται με βάση την πολυετή πρακτική τους εμπειρία. Αυτός είναι και ο λόγς που τα προϊόντα που παράγουν ανταποκρίνονται τόσο άμεσα στις σύγχρονες ανάγκες του κοινού στο οποίο απευθύνονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.