Αρχική Μόδα & Ένδυση Δαχτυλίδια M3 και M4, τα διαμάντια έγιναν βίδες.

Δαχτυλίδια M3 και M4, τα διαμάντια έγιναν βίδες.

by Andreas Rekopoulos
M3-M4 Ring by The National Design Collective

Τα Δαχτυλίδια Μ3 και Μ4 της Καναδέζικης The National Design Collective προτείνουν μια “μηχανική” αισθητική που βασίζεται στην ομορφιά της χρηστικότητας και όχι της πολυτέλειας.

Εκεί που κάποιος θα περίμενε να δει ένα διαμάντι ή κάποιον άλλο πολύτιμο λίθο στα δαχτυλίδια της The National Design Collective θα συναντήσει μια εξαγωνική βίδα Άλεν. Ο συμβολισμός είναι απλός και ξεκάθαρος, τα αντικείμενα που προσφέρουν κάποιο πρακτικό όφελος έχουν μια διαφορετικής φύσης ομορφιά, από αυτά που βασίζονται στην κομψότητα και την σπανιότητα τους για να εντυπωσιάσουν. Τα δαχτυλίδια Μ3 και Μ4 έχουν ένα ξεχωριστό βιομηχανικό στυλ που τονίζει αυτό το αντισυμβατικό είδος ομορφιάς.

Όπως υποδηλώνει και η ονομασία τους το δαχτυλίδι Μ3 είναι διακοσμημένο με μια βίδα τύπου Μ3 και το δαχτυλίδι Μ4 με μια βίδα τύπου Μ4. Είναι φτιαγμένα από ασήμι, γυαλισμένο με το χέρι προσφέρονται σε αντρικά αλλά και σε γυναικεία μεγέθη. Η «σοβαρή» παρουσίαση ολοκληρώνεται με ένα ποιοτικό, επαναχρησιμοποιήσιμο ξύλινο κουτί παρουσίασης

Αν ψάχνετε κάποιο κόσμημα που θα εντυπωσιάσει μια/έναν μηχανικό μάλλον βρέθηκε το κατάλληλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.