Αρχική Home Decor Δαχτυλίδι Two-Gether από την Studio Mango.

Δαχτυλίδι Two-Gether από την Studio Mango.

by Andreas Rekopoulos
Two-Gether Ring

Το δαχτυλίδι Two-Gether σχεδιάστηκε από την Studio Mango και είναι αποτέλεσμα του πρώτου διαγωνισμού Talents competition της Freedom of Creation.

H Freedom of Creation κατασκευάζει αντικείμενα με την μέθοδο του 3D printing. Έτσι ακόμη και ιδιαίτερα πολύπλοκα σχέδια μπορούν εύκολα να υλοποιηθούν με την βοήθεια ενός τρισδιάστατου εκτυπωτή. Το δαχτυλίδι Two-Gether αποτελείται από δύο φιγούρες οι οποίες εμφανίζονται να βρίσκονται σε μια στιγμή τρυφερής επικοινωνίας. Οι δύο φιγούρες είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους σχηματίζοντας μια αλυσίδα που κλείνει τoν κρίκο.

Το μικρό αυτό κομψοτέχνημα φτιάχνεται στην Ολλανδία και διατίθεται σε τρεις διαφορετικούς τύπους υλικών, πλαστικό, Alumide και ασήμι.

Το  Alumide  είναι ένα μείγμα πλαστικού με αλουμίνιο που μοιάζει με μέταλλο και παίρνει σχήμα με τον τρισδιάστατο εκτυπωτή διατηρώντας έτσι το κόστος χαμηλά (ενδεικτική τιμή 12€). Το ασημένιο δαχτυλίδι Two-Gether φτιάχνεται με το χέρι, γεγονός που αντανακλάται και από το αυξημένο του κόστος (ενδεικτική τιμή 85€).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.