Αρχική Τεχνολογία Καθαριστές αέρα της Coway με μετρητή μόλυνσης.

Καθαριστές αέρα της Coway με μετρητή μόλυνσης.

by Andreas Rekopoulos

Οι καθαριστές αέρα AP-1008 και AP-1009 της Coway καθαρίζουν τον αέρα από αιωρούμενα μολυσματικά στοιχεία, όπως σκόνη, καπνό τσιγάρου, μύκητες και βακτήρια, διατηρώντας παράλληλα άψογο στυλ.

Διαφέρουν από τα συνηθισμένα μηχανήματα καθαρισμού αέρα λόγω του καινοτόμου Design, της υψηλής ποιότητας και της επαναστατικής λειτουργίας Pollution Sensing, η οποία μετράει την καθαρότητα του αέρα μέσα στον χώρο. Η τρύπα στο αριστερό επάνω μέρος του μηχανήματος έχει φωτισμό με LED που δίνει οπτική ένδειξη για την ποιότητα του αέρα. Το μπλε φως σημαίνει ότι ο αέρας είναι καθαρός, το ανοιχτό μωβ φως υποδηλώνει ελαφριά μόλυνση, το βαθύ μωβ μέτρια μόλυνση και το πορτοκαλί έντονη μόλυνση.

Το πρωτοποριακό τους Design έχει τιμηθεί με σχεδόν όλα τα σημαντικά βραβεία Design, όπως τα: IF Design Award, Good Design Award, Red Dot Design Award και IDEA International Design Excellence Award.

Εκτός όμως από την ενημέρωση για την ποιότητα αέρα, ο μηχανισμός ανίχνευσης παίζει και άλλο ρόλο. Έλέγχει μέσω μικροεπεξεργαστή την λειτουργία του μηχανήματος, ώστε να ανάβει μόνο όταν χρειάζεται και στην κατάλληλη ένταση. Έτσι ο αέρας παραμένει καθαρός και ο λογαριασμός του ηλεκτρικού χαμηλός, ικανοποιώντας τις οικολογικές σας ανησυχίες. Παράλληλα οι καθαριστές αέρα της Conway διαθέτουν και αρκετές ακόμη τεχνολογικές καινοτομίες, όπως επιλογή Silent Mode για αθόρυβη λειτουργία και αισθητήρα φωτός που σβήνει αυτομάτως το μηχάνημα όταν υπάρχει πλήρες σκοτάδι, μια χρήσιμη δυνατότητα εάν πρόκειται να τοποθετηθούν σε υπνοδωμάτιο.

Οι ηλεκτρονικές συσκευές της Conway είναι από τα πιο δυνατά στην κατηγορία τους, έτσι παρά το μικρό τους μέγεθος που καταλαμβάνει μόλις 35 Χ 20 εκατοστά βάσης με 65 εκατοστά ύψος, αρκούν για να διατηρήσουν καθαρό ένα δωμάτιο 25 τετραγωνικών μέτρων. Στο τομέα της ποιότητας φιλτραρίσματος είναι επίσης κορυφαία καθώς έχουν πέντε διαφορετικά φίλτρα, φίλτρο σκόνης, φίλτρο μικροσκοπικών σωματιδίων, φίλτρο οσμών, φίλτρο καπνού και φίλτρο ενεργού άνθρακα. Παράλληλα τα 4 από τα 5 φίλτρα μπορούν να πλυθούν επιμηκύνοντας τον χρόνο ζωής τους στους 40 μήνες και μειώνοντας δραστικά το κόστος συντήρησης. Τέλος οι καθαριστές αέρα AP-1008 και AP-1009 είναι ασφαλείς για παιδιά καθώς η φτερωτή είναι κλεισμένη με γρίλιες ώστε να μην μπορεί κάποιος να βάλει το χέρι του και έχουν την σημαντική πιστοποίηση του British Allergy Foundation ως κατάλληλες συσκευές βελτίωσης της ποιότητας του αέρα για ανθρώπους που υποφέρουν από αλλεργίες.

Με τα επίπεδα μόλυνσης των σύγχρονων μεγαλουπόλεων να ανεβαίνουν επικίνδυνα και την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε να υποβαθμίζεται καθημερινά, ένας καθαριστής αέρα είναι γίνεται όλο και πιο απαραίτητος. Όμως οι περισσότεροι καθαριστές  είναι ογκώδη, άσχημα και ενεργοβόρα μηχανήματα, αποτρέποντας έτσι πολλούς ανθρώπους από την απόκτηση τους. Τα AP-1008 και AP-1009 αντιμετωπίζουν όλα τα παραπάνω προβλήματα με μικρό μέγεθος, εξαιρετικό σχεδιασμό και μικρή κατανάλωση ρεύματος, διότι ενεργοποιούνται μόνο όταν χρειάζεται και φέρουν πιστοποίηση χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης Energy Star.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.