Αρχική Διάφορα Κουμπαράς COINK, για μεγάλα παιδιά.

Κουμπαράς COINK, για μεγάλα παιδιά.

by Andreas Rekopoulos
Coink Piggy Bank

Στα καρτούν και τα εικονογραφημένα κόμικς, τα γουρουνάκια όταν  εκφράζονται, κάνουν τον ήχο “OINK” , ένα γουρουνάκι κουμπαράς λοιπόν εάν εκφραζόταν, μάλλον θα έπρεπε να κάνει “COINK”.

Κάτι τέτοιο θα πρέπει να σκεφτόταν και ο σχεδιαστής Scott Henderson όταν σχεδίαζε τον  COINK. Ο κουμπαράς COINK είναι η μοντέρνα, αφαιρετική εκδοχή του κλασσικού γουρουνιού κουμπαρά, δεν ξέρω τι τον κάνει πιο επιθυμητό, η έξυπνη ονομασία του ή το μινιμαλιστικό και ταυτόχρονα συμπαθητικό του design. Πάντως όπως και να έχει βλέποντας το αρχίζω και σκέφτομαι ότι ένας κουμπαράς είναι απαραίτητος ακόμα και για έναν ενήλικα.

Στα παραδοσιακά γουρουνάκια κουμπαράδες υπάρχει μια μικρή σχισμή όπου τα κέρματα πρέπει να τοποθετούνται ένα, ένα. Ο μοντέρνος κουμπαράς COINK, εντυπωσιακός και ως διακοσμητικό, ανταποκρίνεται στην τάση των καιρών χρησιμοποιώντας ένα χωνί όπου μπορεί κάποιος να αδειάσει όλα τα ψιλά που έχει στην τσέπη του με μια απλή κίνηση. Ο COINK είναι διαθέσιμος σε λευκή πορσελάνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.