Αρχική Σπίτι & Design Φωτιστικό Clothes Hanger Lamp από την droog.

Φωτιστικό Clothes Hanger Lamp από την droog.

by Andreas Rekopoulos

Είχατε σκεφτεί ποτέ να μετατρέψετε τα αγαπημένα σας ρούχα σε επιτοίχια φωτιστικά? Φαντάζομαι πως όχι, όμως η Clothes Hanger Lamp της droog σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό.

Ο σχεδιαστής Hector Serano σκέφτηκε ότι ένα αγαπημένο πουκάμισο θα μπορούσε εύκολα να γίνει και ένα αγαπημένο φωτιστικό. Έτσι συνδύασε μια κομψή κρεμάστρα με μια λάμπα και δημιούργησε την Clothes Hanger Lamp. Όποιο ρούχο τοποθετηθεί στην κρεμάστρα αυτομάτως γίνεται στοιχείο του φωτιστικού και καθορίζει την ένταση και την διάχυση του φωτός. Η λάμπα που χρησιμοποιείται είναι χαμηλής κατανάλωσης (11W) και δεν αναπτύσσει υψηλή θερμοκρασία, ώστε να μην καεί το ρούχο.

Αυτό που μας άρεσε περισσότερο στην σύλληψη του Serano είναι ότι το φωτιστικό υιοθετεί το στυλ του ρούχου. Τοποθετώντας στην Clothes Hanger Lamp ένα απλό λευκό πουκάμισο το αποτέλεσμα είναι ένα ανάλαφρο minimal φωτιστικό, αν όμως τοποθετήσουμε ένα μαύρο δερμάτινο jacket το αποτέλεσμα είναι τελείως διαφορετικό. Μήπως εκείνα τα αγαπημένα ρούχα που δεν σας κάνουν πλέον ήρθε η ώρα να αλλάξουν ρόλο και να αξιοποιηθούν ως φωτιστικά?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.