Αρχική Μόδα & Ένδυση Δαχτυλίδια Citizen Series από την Shannam.

Δαχτυλίδια Citizen Series από την Shannam.

by Andreas Rekopoulos

Η Ιαπωνική Shannam μόλις παρουσίασε την νέα σειρά δαχτυλιδιών Citizen Series, το πρωτότυπο concept των διαφορετικών αυτών κοσμημάτων είναι μικροσκοπικές ανθρώπινες φιγούρες παγωμένες μέσα σε διάφανο ακρυλικό.

Όπως μας εξήγησε η Chan Oi Yau Riyo της Shannam ο σχεδιασμός της σειράς Citizen Series αντλεί έμπνευση από την έννοια της ατομικότητας η οποία μας διαχωρίζει ως ανθρώπους, όμως τελικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε όλοι δεμένοι ο ένας με τον άλλο. Πλήρως διαφορετικοί όμως ταυτόχρονα απολύτως ίδιοι.

Έτσι κάθε δαχτυλίδι περιλαμβάνει και μια μικρή ανθρώπινη φιγούρα που διαφέρει από τις υπόλοιπες. Βλέποντας όμως από απόσταση πολλά δαχτυλίδια μαζί το ένα δίπλα στο άλλο, τελικά υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής, όλοι είμαστε άνθρωποι.

Η κατασκευή των δαχτυλιδιών γίνεται από διάφανη πολυεστερική ρητίνη, ενώ η λεπτομέρεια στο εσωτερικό τους είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Τα δαχτυλίδια της σειράς Citizen Series, είναι μοντέρνα και κομψά, ενώ σίγουρα διαθέτουν μια ισχυρή δόση τέχνης και Ιαπωνικού μινιμαλισμού που τα διαφοροποιεί. Αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες, αρχικά η κατασκευή θα είναι αποκλειστικά χειροποίητη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.