Αρχική Μόδα & Ένδυση Χρονογράφος U-Boat Classico 53mm.

Χρονογράφος U-Boat Classico 53mm.

by Andreas Rekopoulos
U-Boat Classico 53mm

Αν ψάχνατε ένα ποιοτικό πολυτελές ανδρικό ρολόι με ναυτικές καταβολές ο χρονογράφος U-Boat Classico 53mm σίγουρα πληροί τις προδιαγραφές στο μέγιστο. Αρχικά σχεδιάστηκε την περίοδο του Β’ παγκοσμίου πολέμου και συγκεκριμένα το 1942 κατόπιν παραγγελίας από το Ιταλικό ναυτικό και είναι πλήρως αδιάβροχος στα 30 μέτρα.

Η Ιταλική U-Boat είναι σίγουρα μια από τις πλέον χαρακτηριστικές μάρκες ρολογιών με το δικό της ιδιαίτερο στυλ. Ο χρονογράφος U-Boat Classico 53mm αποτελεί ένα από πιο χαρακτηριστικά μοντέλα της U-Boat  και διαθέτει αυτό το ξεχωριστό «ναυτικό» στυλ που συνδυάζει την πολυτέλεια με την περιπέτεια και διακρίνει όλα τα μοντέλα της Ιταλικής εταιρίας. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι αυστηρά χειροποίητη και έχει παραχθεί σε 1000 αριθμημένα τεμάχια.

Ο μηχανισμός που χρησιμοποιεί ο χρονογράφος της U-Boat είναι μηχανικός-αυτόματος και δίνει αυτονομία 44 ωρών όταν φορτιστεί πλήρως. Την άψογη εμφάνιση του εξαιρετικού αυτού ρολογιού ολοκληρώνει το  όμορφο καφέ δερμάτινο λουράκι και το κομψό κουτί παρουσίασης που παραπέμπει ασφαλώς σε υποβρύχια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.