Αρχική Διάφορα Χειροποίητα ρετρό ποδήλατα Italia Veloce.

Χειροποίητα ρετρό ποδήλατα Italia Veloce.

by Andreas Rekopoulos
Italia Veloce Bicycles

Σε μια εποχή που κυριαρχεί η βιομηχανική παραγωγή, η οικονομία κλίμακας και η ομοιογένεια, τα χειροποίητα ποδήλατα της Italia Veloce ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά για το στυλ, την ποιότητα και την ψυχή που διαθέτουν.

Τα ποδήλατα Italia Veloce αποτελούν ένα διαχρονικό σύμβολο ποιότητας, κατασκευαστικής αρτιότητας και προσωπικού γούστου. Κάθε ποδήλατο είναι φτιαγμένο στο χέρι με τα καλύτερα υλικά και αποτελεί μια δήλωση στυλ. Εδώ απουσιάζουν οι πολύπλοκοι μηχανισμοί ταχυτήτων, τα εξειδικευμένα φρένα και οι προηγμένες αναρτήσεις. Ο  χρόνος γυρνάει πίσω, όταν ο κόσμος έδινε σημασία στην καλή δερμάτινη σέλα, τα στιβαρά μεταλλικά πλαίσια και την άψογη συναρμολόγηση. Τα ρετρό ποδήλατα της Italia Veloce αποτελούν ένα δείγμα εκκεντρικού Lifestyle και ταυτόχρονα μια δήλωση στιλιστικής ανεξαρτησίας από την ομοιόμορφη αισθητική και την τεχνοφιλία των καιρών μας.

Πάρα την ρετρό αισθητική της και την ρομαντική της αντίληψη η Italia Veloce αντιλαμβάνεται άψογα την  αναδιαμόρφωση της μορφής επικοινωνίας εν έτη 2013. Έτσι το απολύτως κλασσικό, ρετρό και χειροποίητο προϊόν της μικρής Ιταλικής εταιρίας παρουσιάζεται με έναν απολύτως διαδραστικό τρόπο. Χρησιμοποιώντας τον ευέλικτο Online Configurator μπορείτε εύκολα και γρήγορα να διαμορφώσετε το ποδήλατο σας ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία διαφορετικά πλαίσια  και να τα ντύσετε με υπέροχα ρετρό περιφερειακά της επιλογής σας. Δερμάτινες ή κοκάλινες σέλες, σοφιστικέ χρωμιωμένα τιμόνια,  όμορφες κλασσικές ζάντες και λευκά ρετρό ελαστικά, είναι μερικές μόνο από τις πολλές επιλογές διαμόρφωσης που δίνει ο online μηχανισμός. Αφού επιλέξετε το όχημα των ονείρων σας, οι άνθρωποι της Italia Veloce θα αναλάβουν με μεράκι και περισσή προσοχή να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα. Κάθε λεπτομέρεια, από τις χειρονακτικά φτιαγμένες κολλήσεις του σκελετού, έως  τα χειροποίητα λογότυπα φωνάζει ότι πρόκειται για κάτι διαφορετικό, διαχρονικό και προσεγμένο. Ένα αντικείμενο τέχνης σε δύο τροχούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.