Αρχική Σπίτι & Design Χειροποίητα γυάλινα φωτιστικά Niche Modern.

Χειροποίητα γυάλινα φωτιστικά Niche Modern.

by Andreas Rekopoulos

Η βασισμένη στην Νέα Υόρκη Niche Modern δημιουργεί καταπληκτικά φωτιστικά, αυστηρά χειροποίητα και φτιαγμένα αποκλειστικά από φυσητό γυαλί.

Αν ψάχνεται ένα ποιοτικό και διαφορετικό φωτιστικό με μοναδικό χαρακτήρα και άψογο στυλ, τα Niche Modern σίγουρα ταιριάζουν στην περιγραφή. Ο σχεδιασμός γίνεται από τον Jeremy Pyles, σχεδιαστή, αλλά και συνιδρυτή της Niche Modern. Το Design τους απλό, διαχρονικό και εξαιρετικά ανάλαφρο και κομψό.

Όλα τα σχέδια έχουν απλή μίνιμαλ φόρμα, κύριο στοιχείο αποτελούν οι υπέροχες αποχρώσεις του φυσικού γυαλιού και οι ιδιαίτεροι μακρόστενοι ρετρό λαμπτήρες στην καρδιά του κάθε φωτιστικού. Παρότι διαθέτουν βύσμα τύπου Ε27 και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι λαμπτήρα θέλετε, οι καταπληκτικοί συνοδευτικοί λαμπτήρες είναι σίγουρα το φυσικό συμπλήρωμα των δημιουργημάτων της Niche Modern.

Τα φωτιστικά Niche Modern φτιάχνονται από φυσητό γυαλί και καθότι είναι προϊόν χειρονακτικής υαλοποιίας κάθε φωτιστικό έχει μικρές ανεπαίσθητες διαφορές με τα άλλα. Ένα μικρό μυστικό που συμβάλει στον μοναδικό χαρακτήρα του καθένα από τα λεπτεπίλεπτα αυτά δημιουργήματα.

Μια εξαιρετική συλλογή από μοναδικά φωτιστικά που θα σταθούν εύκολα σε κάθε χώρο είτε μοντέρνο, είτε κλασσικό. Είναι επίσης ιδιαίτερα εντυπωσιακά όταν τοποθετηθούν πολλά μαζί σε διακοσμητικούς σχηματισμούς. Μια διάταξη που θα βρει ιδανική εφαρμογή σε μεγάλους επαγγελματικούς χώρους, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, κτλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.