Αρχική Σπίτι & Design Χειροποίητα φωτιστικά από φυσητό γυαλί της Rothschild & Bickers.

Χειροποίητα φωτιστικά από φυσητό γυαλί της Rothschild & Bickers.

by Andreas Rekopoulos
Rothschild & Bickers Hand Blown Glass Lights.

Αν ψάχνετε ένα μοντέρνο φωτιστικό οροφής που όμως να παραμένει φαντασμαγορικά κλασσικό και παλιομοδίτικο μην απελπίζεστε. Η Βρετανική εταιρία Rothschild & Bickers έχει την λύση με μια ιδιαίτερη συλλογή από κομψά χειροποίητα φωτιστικά φτιγμένα από φυσητό γυαλί.

Συνδυάζοντας το μοντέρνο με το απροσδόκητα κλασσικό οι τεχνίτες της Rothschild & Bickers δημιουργούν κομψοτεχνήματα από φυσητό γυαλί, τα οποία εξυπηρετούν και ως φωτιστικά. Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι πρόκειται για κάτι διαφορετικό, τα υπέροχα φωτιστικά της Βρετανικής εταιρίας διαθέτουν μια μοναδική εκκεντρικά κλασσική γοητεία. Παράλληλα αν έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις εξειδικευμένοι υαλοποιοί αναλαμβάνουν να φυσήξουν το γυαλί στο σχήμα και το χρώμα που επιθυμείτε.

Η Rothschild & Bickers διαθέτει μια αρκετά διευρυμένη συλλογή κρεμαστών φωτιστικών οροφής. Το καθένα έχει τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα, αλλά ακολουθεί το χαρακτηριστικό ρετρό-μοντέρνο στυλ της εταιρίας. Είτε επιλέξτε το μοντέλο Opulent Optic που διαθλά το φως (3η φωτογραφία) είτε το απόλυτα μαύρο Black Nouveau (2η φωτογραφία), τα χειροποίητα φωτιστικά της Rothschild & Bickers έχουν ένα δικό τους χαρακτηριστικό στυλ και μια εμφανή αίσθηση ποιότητας που αντέχει στον χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.