Αρχική Σπίτι & Design Χειροποίητα χαλιά Pathways από την Angela Adams.

Χειροποίητα χαλιά Pathways από την Angela Adams.

by Andreas Rekopoulos
Pathways Rugs Angela Adams

Τα καταπληκτικά χαλιά Pathways της Angela Adams είναι εμπνευσμένα την φύση και θα δώσουν στον χώρο σας μια χαλαρωτική νώτα που θυμίζει βόλτα στην εξοχή.

Η σειρά περιλαμβάνει τρία μοντέλα, το Woods που παραπέμπει σε περίπατο στο δάσος, το Streams που θυμίζει ρυάκι, και το Garden που είναι εμπνευσμένο από μια βόλτα στον κήπο. Εκτός όμως από την ωραία ιδέα σημασία έχει και η σωστή εκτέλεση. Τα χαλιά Pathways έχουν εξαιρετική λεπτομέρεια σε χρώματα και σε ανάγλυφα στοιχεία, αλλά και κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Τα χαλιά Pathways θα τραβήξουν σίγουρα τα βλέμματα σε κάθε μοντέρνο χώρο, αν και προσωπικά τα φαντάζομαι ιδανικά σε κάποιο εξοχικό η σε μονοκατοικία με πολύ πράσινο.

Είναι 100% χειροποίητα και φτιάχνονται από μαλλί Νέας Ζηλανδίας, που θεωρείται το πιο ανθεκτικά μαλλί για χαλιά. Παράλληλα ένα ποσοστό από την τιμή πώλησης επιστέφεται στους τεχνίτες που πλέκουν υπομονετικά με το χέρι αυτά τα μικρά αριστουργήματα. Τα χαλιά Pathways διατίθενται κατόπιν παραγγελίας σε οποιοδήποτε σχεδόν σχήμα και μέγεθος επιθυμείτε. Ενδεικτικά το στάνταρ μακρόστενο μέγεθος είναι 0,9 Χ 2,44 μέτρα και κοστίζει περίπου 2.200$.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.