Αρχική Σπίτι & Design Chikuno Cube, οικολογικός καθαρισμός αέρα.

Chikuno Cube, οικολογικός καθαρισμός αέρα.

by Andreas Rekopoulos
Chikuno Cube, οικολογικός καθαρισμός αέρα

Είναι μικρό, έχει ελκυστικό design και απορροφά τις οσμές!

Το Chikuno Cube δίνει την λύση στο πρόβλημα των οσμών με οικολογικό τρόπο και άψογο στυλ. Ξεχάστε τους χημικούς υγρούς αρωματιστές χώρου αποσμητικά και τα “δεντράκια αυτοκινήτου”. Kατασκευάζεται στο Κιότο της Ιαπωνίας από “απανθρακωμένο μπαμπού” το οποίο προέρχεται από απανθράκωση ξύλου μπαμπού σε θερμοκρασία 800°+ βαθμών κελσίου.

Το υλικό αυτό έχει την ιδιότητα να απορροφά ρυπογόνες ουσίες και ειδικά αυτές που προκαλούν άσχημες οσμές. Αφήστε λοιπόν το Chikuno Cube να απορροφήσει οικολογικά τις οσμές και  εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το αφήστε στον ήλιο 5-6 ώρες μια φορά τον μήνα ώστε να αποβάλει τα συσσωρευμένα ρυπογόνα συστατικά που απορρόφησε.

Το “απανθρακωμένο μπαμπού” έχει διάτρητη δομή, με δισεκατομμύρια μικροσκοπικές τρύπες προσφέροντας έτσι τεράστια επιφάνεια απορρόφησης με μικρό όγκο. Ενδεικτικά ένα γραμμάριο “απανθρακωμένο μπαμπού” έχει συνολική επιφάνεια 300 τετραγωνικά μέτρα, αναλογικά ένα Chikuno Cube με κυψελοειδές σχήμα και 30 γραμμάρια βάρους έχει επιφάνεια ίση με περίπου δύο γήπεδα ποδοσφαίρου!

Το Chikuno Cube είναι γνήσιο δείγμα Ιαπωνικού Design και έχει κερδίσει το σημαντικό βραβείο “Good Design” το 2008.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.