Αρχική Σπίτι & Design Χερούλια πόρτας από Carbon Fiber της MOMO DESIGN.

Χερούλια πόρτας από Carbon Fiber της MOMO DESIGN.

by Andreas Rekopoulos

Η Ιταλική εταιρία Colombo Design σε συνεργασία με την διάσημη MOMO DESIGN παρουσιάζουν τα TECNO μια σειρά από χερούλια πόρτας με ξεχωριστό high-tech σχεδιασμό.

Η MOMO DESIGN είναι περισσότερο γνωστή για τα διάσημα αξεσουάρ σπορ αυτοκινήτων που σχεδιάζει, όπως ζάντες ελαφρού κράματος και αγωνιστικών προδιαγραφών τιμόνια. Η τεράστια επιτυχία των αξεσουάρ αυτοκινήτου, καθώς και η συνεργασία με διάσημους κατασκευαστές όπως η Ferrari απογείωσαν την φήμη της MOM DESIGN η οποία πλέον σχεδιάζει τα πάντα, από αξεσουάρ ρουχισμού, έως πλακάκια μπάνιου. Αυτή την φορά η σχεδιαστική ομάδα του Ιταλικού οίκου δοκιμάζει το ταλέντο της σε χερούλια πόρτας, το αποτέλεσμα είναι μια εντυπωσιακή σειρά χερουλιών, που παραπέμπουν άμεσα σε χερούλια πόρτας αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Εκτός από την όμορφη και κομψή σιλουέτα η MOMO DESIGN επιστρατεύει και ξεχωριστά υλικά υψηλής τεχνολογίας για το νέο της σχέδιο. Δεδομένων των αυτοκινητιστικών καταβολών της εταιρίας, το εξωτικό Carbon Fiber ήταν η φυσική επιλογή. Η σχεδιαστική πρωτοπορία της MOMO DESIGN σε συνδυασμό με την κατασκευαστική ποιότητα της Colombo Design, γνωστής για τα εξαιρετικής ποιότητας χερούλια της συνδυάζονται σε ένα προϊόν που διαφέρει από τα συνηθισμένα.

Σύμφωνα με την MOMO DESIGN: “Κάθε φορά που σχεδιάζουμε ένα καινούργιο, διαφορετικό προϊόν είναι για εμάς μια πρόκληση. Ο σχεδιασμός προϊόντων είναι για εμάς ένας τρόπος να εκφράζουμε τις αξίες μας. Στόχος μας είναι να  συνεργαζόμαστε με άλλες εταιρίες που πιστεύουν στις ίδιες αξίες και στοχεύουν σε ποιοτικές κατασκευές, πρωτοτυπία και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που δημιουργούν επιτυχημένα προϊόντα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.