Αρχική Τεχνολογία Celluon Magic Cube: Πληκτρολόγιο για tablet με δέσμη Laser.

Celluon Magic Cube: Πληκτρολόγιο για tablet με δέσμη Laser.

by Anna Karataglidou
Celluon Magic Cube Bluetooth Laser Virtual Keyboard

Το Magic Cube της Celluon είναι ένα ασύρματο πληκτρολόγιο για tablet που χρησιμοποιεί μια δέσμη laser για να μετατρέψει σε πληκτρολόγιο κάθε επίπεδη επιφάνεια. Και όταν λέμε κάθε επιφάνεια εννοούμε επιφάνεια από αδιαφανές υλικό, για προφανείς λόγους!

Το πληκτρολόγιο για tablet με δέσμη laser Magic Cube συνδέεται ασύρματα μέσω Bluetooth με συσκευές. Ο σχεδιασμός του είναι γραφιστικός και απλός, σχεδόν ρευστός, ενώ διαθέτει ένα έξτρα χαρακτηριστικό που θα λατρέψουν οι συγγραφείς: τον ήχο που κάνει το συμβατικό πληκτρολόγιο!

Προσφέρει έτσι μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία χάρις στο ειδικό λογισμικό αναγνώρισης της κίνησης που εκπέμπει ηχητικά σήματα (κλικ) που ακούγονται όταν πατάς τα πλήκτρα. Έτσι μπορεί να πληκτρολογήσει κανείς με αυτοπεποίθηση χωρίς να αμφιβάλλει στιγμιαία ότι έχασε το στόχο του και δεν πέτυχε κάποιο γράμμα.

Η Bluetooth σύνδεση του είναι συμβατή με iPad 2, iPad, iPhone, και iPod, πολλές συσκευές Android, το Windows Phone 8, και smartphones BlackBerry, όπως φυσικά και με πολλά laptops.

Το πληκτρολόγιο για tablet Magic Cube της Celluon είναι πρακτικό και φορητό, γλιτώνοντας χώρο στο γραφείο σας. Ο προτζέκτορας του χωράει στην παλάμη του ενός χεριού. Όσο για το αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε φωτεινό χώρο εργασίας, η απάντηση είναι ότι ναι, η χρήση του δεν περιορίζεται μόνο σε σκοτεινούς χώρους. Ένα πραγματικά χρήσιμο αξεσουάρ για tablet που θα κάνει τη συσκευή σας το πιο χρήσιμο εργαλείο για τη δουλειά σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.