Αρχική Σπίτι & Design Λεμονοστίφτης Catcher από την Joseph Joseph.

Λεμονοστίφτης Catcher από την Joseph Joseph.

by Andreas Rekopoulos
Joseph Joseph Catcher

Ο λεμονοστίφτης Catcher σχεδιάστηκε από τον Graeme Davies για την Λονδρέζικη εταιρία εργαλείων και αξεσουάρ κουζίνας Joseph Joseph και είναι ακριβώς ο λεμονοστίφτης που φανταζόμουν.

Ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν λεμονοστίφτη. Μάλλον επειδή μου φαίνεται πιο γρήγορο απλά να πάρω ένα πιρούνι και να στύψω κατευθείαν το λεμόνι πάνω στο πιάτο μου. Έτσι κάθε φορά που έστυβα ένα λεμόνι “στα γρήγορα” αποδεχόμουν ότι στο φαγητό μου θα πέσουν και μερικά κουκούτσια.

Με τον λεμονοστίφτη Catcher μπορώ να συνεχίσω να στύβω όπως προτιμάω, ακριβώς δηλαδή πάνω από το πιάτο μου, μόνο που λόγω σχήματος στύβει σαφώς καλύτερα από το πιρούνι και έχει έναν μικρό γείσο που συγκρατεί τα κουκούτσια. Απλό και πρακτικό.

Παράλληλα ο λεμονοστίφτης Catcher έχει προσεγμένο design και δείχνει κομψός και μοντέρνος, ενώ είναι κατάλληλος και για πλύσιμο σε πλυντήρια πιάτων. Μου αρέσουν ιδιαίτερα τα αντικείμενα που συνδυάζουν μοντέρνο design με υψηλή χρηστικότητα μέσω μια απλής σκέψης και ο λεμονοστίφτης Catcher είναι σίγουρα ένα από αυτά.

Προσφέρεται σε δύο χρωματισμούς, κίτρινο με γκρι ή κίτρινο με ανοιχτό πράσινο. Ένα απλό και εύχρηστο εργαλείο κουζίνας με “φρέσκια” αισθητική και κόστος που επιτρέπει στον καθένα να το αποκτήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.