Αρχική Σπίτι & Design Casamania Valises, οι βαλίτσες που έγιναν ντουλάπα.

Casamania Valises, οι βαλίτσες που έγιναν ντουλάπα.

by Andreas Rekopoulos

Η ντουλάπα Valises είναι ένα ακόμη πρωτότυπο σχέδιο από την Ιταλική Casamania, σχεδιάστηκε από τον  Maarten De Ceulaer και είναι εμπνευσμένη από κλασσικές πολυτελείς δερμάτινες βαλίτσες.

Οι κλασσικές τετράγωνες δερμάτινες βαλίτσες έχουν ένα ιδιαίτερο στυλ και μια διαχρονική κομψότητα. Δυστυχώς αυτού του είδους οι βαλίτσες έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από την αγορά και έχουν αντικατασταθεί με πλαστικές βαλίτσες που αντέχουν περισσότερo στα χτυπήματα (βλέπε αεροδρόμια) και έχουν πολύ χαμηλότερο κόστος. Η Casamania αναβιώνει την πολυτέλεια της δερμάτινης βαλίτσας χρησιμοποιώντας την για την κατασκευή του πρωτότυπου της επίπλου.

Η πολυχρηστική ντουλάπα Valises εκτός από κομψή είναι και ιδιαίτερα ευέλικτη. Είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο δέρμα, ένα ελαφρύ σε σχέση με το ξύλο υλικό που δίνει έναν αέρα πολυτέλειας. Εάν η ντουλάπα χρειαστεί να μεταφερθεί, οι βαλίτσες που την αποτελούν ξεκουμπώνουν και μεταφέρονται εύκολα και γρήγορα. Ένα εμπνευσμένο Design από τον Maarten De Ceulaer, το οποίο αποτελεί ιδανικό έπιπλο αποθήκευσης για τα αγαπημένα σας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.