Αρχική Μόδα & Ένδυση Γυναικείες τσάντες από Carbon Fiber της Purisme.

Γυναικείες τσάντες από Carbon Fiber της Purisme.

by Andreas Rekopoulos
Purisme carbon fiber bag

Μια καλή τσάντα είναι το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ και σίγουρα υπάρχει πληθώρα προτάσεων στην αγορά, πράγμα που κάνει δύσκολο για μια εταιρία να καινοτομήσει.

Η Αυστριακή εταιρία Purisme όμως κατάφερε να παρουσιάσει κάτι πραγματικά μοναδικό δένοντας την υψηλή αισθητική με την υψηλή τεχνολογία. Το κλειδί είναι η χρήση εύκαμπτου ανθρακονήματος για πρώτη φορά σε τσάντα. Ένα υλικό που χαρακτηρίζεται από μικρό βάρος και μεγάλη αντοχή, το οποίο συνήθως συναντάμε σε εξωτικές κατασκευές όπως αγωνιστικά αυτοκίνητα και πολυτελή γιοτ. Η κατασκευή των τσαντών γίνεται στην Φλωρεντία από τα πλέον εξειδικευμένα Ιταλικά εργαστήρια και όλες οι λεπτομέρειες είναι προσεγμένες με στόχο την απόλυτη τελειότητα.

Η τσάντες της Purisme στοχεύουν στην δυναμική μοντέρνα γυναίκα και δεν χρειάζονται την στάμπα κάποιας γνωστής μάρκας για να ξεχωρίσουν, είναι μοναδικές και φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Τα ανθρακονήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της τσάντας είναι ίδιας ποιότητας με αυτά που χρησιμοποιούνται στα εξεζητημένα αυτοκίνητα και ιστιοπλοϊκά σκάφη αλλά είναι “δεμένα” με μια διάφανη μεμβράνη αντί για συμπαγή ρητίνη ώστε να διατηρούν την ευκαμψία τους. Η εσωτερική φόδρα είναι από επεξεργασμένο δέρμα με υφή βελούδου, ενώ τα εξωτερικά χερούλια είναι από σκληρό δέρμα τύπου Nappa.

H επιτυχία του design των συγκεκριμένων τσαντών είναι η συνύπαρξη της high-tech αισθητικής με την θηλυκότητα και την πολυτέλεια, ένας συνδυασμός καθόλου εύκολο να επιτευχθεί. Τις τσάντες μπορείτε να αποκτήσετε απευθείας από το online shop της Purisme.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.