Αρχική Σπίτι & Design Carbon Fiber Ανοιχτήρι Leverage από τους Kumquat.

Carbon Fiber Ανοιχτήρι Leverage από τους Kumquat.

by Anna Karataglidou
Leverage Carbon Fiber Bottle Opener

Το Leverage είναι ένα ανοιχτήρι σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, κατασκευασμένο από ανθρακονήματα.

Χαρακτηριστικό του είναι ότι εκμεταλλεύεται άριστα την εξαιρετικά υψηλή αντοχή του υλικού. Έτσι έχει πάρα πολύ λεπτό του πάχος: μόλις 1,5 χιλιοστά. Είναι πολύ ελαφρύ και ζυγίζει μόλις 8,5 γραμμάρια, πράγμα που το κάνει εξαιρετικά πρακτικό και εύχρηστο καθώς μπορεί κάποιος να το έχει συνέχεια μαζί του.

Σε διαστάσεις ακριβώς ίδιες με μία πιστωτική κάρτα, το ανοιχτήρι Leverage θα χωρέσει στο πορτοφόλι, το κλιπ και ή την θήκη του κινητού τηλεφώνου σας, ακριβώς όπως μια πιστωτική κάρτα.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά έξυπνη ιδέα, που έχει παρουσιαστεί στην διαδικτυακή πλατφόρμα Kickstarter με μεγάλη επιτυχία και αναμένεται να βγει σε παραγωγή. Με την χαρακτηριστική όψη Carbon Fiber είναι ένα από τα πιο κομψά και λιτά ανοιχτήρια που έχουμε δει.

Οι Kumquat αποτελούνται από τα δύο αδέρφια τους Gregory και Michael Spaw. Έχουν ασχοληθεί με την Αρχιτεκτονική και το Βιομηχανικό σχεδιασμό και ενδιαφέρονται να αναπτύξουν προϊόντα έξυπνου σχεδιασμού χρησιμοποιώντας ψηφιακές διαδικασίες και μεθόδους παραγωγής μικρής κλίμακας με βάση τις Η.Π.Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.