Αρχική Σπίτι & Design Πολυέλαιος Calamares με λαμπτήρες φθορισμού.

Πολυέλαιος Calamares με λαμπτήρες φθορισμού.

by Andreas Rekopoulos
Strada Calamares Chandelier

Ο πολυέλαιος Calamares σχεδιάστηκε από τον καλλιτέχνη Tom Strada και χρησιμοποιεί λάμπες φθορισμού ως δομικό στοιχείο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό μοτίβο από αμέτρητους φωτεινούς δακτυλίους.

Η εξοικονόμηση ενέργειας και ο σεβασμός προς το περιβάλλον έχουν κάνει πλέον επιτακτική ανάγκη την μετατροπή όλων των λαμπτήρων σε λάμπες φθορισμού ή αλλιώς τις γνωστές σε όλους μας “λάμπες οικονομίας”. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση ενός πολυέλαιου? Σίγουρα η όψη ενός πολυελαίου με 50+ ογκώδεις λαμπτήρες φθορισμού δεν είναι ένα καλόγουστο θέαμα.

Όμως στην περίπτωση του Calamares οι λάμπες φθορισμού μεταμορφώνονται σε ένα ξεχωριστό φωτιστικό που παράγει άπλετο φως με μικρή κατανάλωση ενέργειας.

Ο πολυέλαιος Calamares προσφέρεται σε δύο μεγέθη, ένα για μικρούς χώρους το οποίο έχει 13 λαμπτήρες και ένα για μεγάλους χώρους το οποίο έχει 73 λαμπτήρες! Ένα εντυπωσιακό σχέδιο που συνδυάζει έξυπνο και χρηστικό Design με οικολογική υπευθυνότητα.

Τιμή για τον Calamares δεν έχει ανακοινωθεί καθώς φτιάχνεται σε περιορισμένα τεμάχια και μόνο κατόπιν παραγγελίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του σχεδιαστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.