Αρχική Μόδα & Ένδυση Άρωμα Breath of Berlin της Majathi.

Άρωμα Breath of Berlin της Majathi.

by Andreas Rekopoulos
Breath of Berlin by Majathi

Το Breath of Berlin της Majathi είναι ένα ιδιαίτερο άρωμα που σύμφωνα με τον σχεδιαστή του αποτυπώνει τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του Βερολίνου.

Το Βερολίνο είναι γνωστό σαν πόλη για τον δυναμικό του χαρακτήρα και την ιδιαίτερη και μοναδική αγορά του. Πολλές μικρές εταιρίες έχουν την έδρα τους στο Βερολίνο και φτιάχνουν ξεχωριστά αντικείμενα που βρίσκει κάποιος μόνο εκεί. Μια από αυτές είναι και η Majathi, η οποία διαθέτει μια συλλογή από ξεχωριστά αρώματα.

Με βάση το σανταλόξυλο, την λεβάντα και το θυμάρι, το Breath of Berlin έχει μια μυρωδιά που αρχίζει ως έντονη και βαριά. Όμως τελικά αναπτύσσεται σε κάτι διαφορετικό με μεγάλη οξύτητα και φρεσκάδα, που περιλαμβάνει ισχυρές νότες από γκρέιπφρουτ και μανταρίνι. Το ιδιαίτερο μπουκάλι του είναι εμπνευσμένο από τον ύψους 368 μέτρων “Πύργο της Τηλεόρασης”, ένα από το πιο χαρακτηριστικά κτίρια του Βερολίνου.

Το Breath of Berlin είναι ένα ξεχωριστό άρωμα το οποίο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σας εξασφαλίσει μοναδικότητα καθώς μπορείτε να το βρείτε μόνο σε καταστήματα του Βερολίνου και σε ελάχιστα σημεία στην Ευρώπη όπως πχ. στην Galeries Lafayette. Διατίθεται σε γυναικεία και ανδρική έκδοση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.