Αρχική Σπίτι & Design Bosch Ixo Vino, ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι μετατρέπεται σε ηλεκτρικό τιρμπουσόν.

Bosch Ixo Vino, ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι μετατρέπεται σε ηλεκτρικό τιρμπουσόν.

by Andreas Rekopoulos
Bosch Ixo Vino

Το Ixo Vino της Γερμανικής εταιρίας Bosch συνδυάζει με ευρηματικό τρόπο δύο λειτουργίες που αρχικά φαίνονται εντελώς ασύνδετες. Είναι ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι και παράλληλα ένα ηλεκτρικό τιρμπουσόν

Το κλασσικό ηλεκτρικό κατσαβίδι Ixo είναι ένα από τα best seller μοντέλα της Bosch λόγω των μικρών διαστάσεων, του προσεγμένου Design και της μεγάλης του ευελιξίας. Με την προσθήκη του ειδικού σπειροειδούς ακροφυσίου το Ixo μετατρέπεται σε ένα ισχυρό ηλεκτρικό τιρμπουσόν και ανοίγει γρήγορα και χωρίς καμία προσπάθεια οποιοδήποτε μπουκάλι κρασιού. Ένα άκρως πρωτότυπο gadget που είναι σίγουρο ότι θα αγαπηθεί από τους ερασιτέχνες μάστορες αλλά και τους φίλους του κρασιού.

Ακόμη και το περιτύλιγμα βάζει τον χρήστη στο κλίμα, καθώς το Ixo Vino έρχεται συσκευασμένο σε μια ξύλινη κασέλα, όπως αυτές που συσκευάζονται τα καλά κρασιά. Τέλος διαθέτει και φακό LED για να φωτίζει όταν βιδώνετε κάποια βίδα ή ακόμη καλύτερα για να βλέπετε τις ετικέτες των κρασιών στο κελάρι σας.

Το Bosch Ixo Vino είναι μια συσκευή που σίγουρα θα αποδειχτεί χρήσιμη στον καθένα, αν μη τι άλλο για να δείτε την έκφραση των φίλων σας όταν βγάλετε το ηλεκτρικό κατσαβίδι για να ανοίξετε το κρασί. Κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ 02/11/2016 - 23:27

Καλημέρα σας..θα ήθελα τιμή για το Bosch Ixo Vino ηλεκτρικό κατσαβίδι.
Ευχαριστώ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.