Αρχική Σπίτι & Design Τζάκι αιθανόλης Vidro από την Blomus.

Τζάκι αιθανόλης Vidro από την Blomus.

by Andreas Rekopoulos

H Blomus ειδικεύεται στην κατασκευή αξεσουάρ σπιτιού φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Ως γνήσια Γερμανική εταιρία ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το άψογο φινίρισμα των προϊόντων της.

Εάν επιθυμείτε ένα τζάκι, όμως δεν έχετε διαθέσιμο χώρο για ξύλα και θέλετε να αποφύγετε τα χτισίματα και την κάπνα, το τζάκι αιθανόλης είναι μια κομψή και ευέλικτη λύση. Τα τζάκια αιθανόλης δεν χρειάζονται καμινάδα διότι δεν βγάζουν καπνό, έτσι χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση. Επίσης είναι και οικολογικά, καθώς χρησιμοποιούν ως καύσιμο βίο-αιθανόλη. Βέβαια δεν παρέχουν την θέρμανση, ούτε την ένταση της φλόγας που προσφέρει ένα κανονικό τζάκι.

Η σειρά τζακιών Vidro αποτελείται από 5 διαφορετικά μοντέλα που χαρακτηρίζονται από μινιμαλιστικό σχεδιασμό και αυστηρή μοντέρνα γραμμή. Είναι φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και προφέρονται για επιτοίχια ή επιδαπέδια τοποθέτηση. Ο συνδυασμός του μετάλλου, του γυαλιού και της φλόγας δίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Έτσι το Vidro μπορεί να αποτελέσει κυρίαρχο διακοσμητικό στοιχείο σε οποιοδήποτε χώρο κερδίζοντας εύκολα τις εντυπώσεις.

Προσφέρεται σε δύο μεγέθη, η μία διάσταση έχει μήκος 55 εκατοστά που σημαίνει ότι το τζάκι είναι αρκετά μικρό και μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και επάνω σε κάποιο τραπέζι ή άλλο έπιπλο. Η μεγαλύτερη διάσταση έχει μήκος 85 εκατοστά κάνοντας το τζάκι κατάλληλο για κεντρικό στοιχείο σε ένα καθιστικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.