Αρχική Διάφορα blk. Η σκοτεινή πλευρά του νερού.

blk. Η σκοτεινή πλευρά του νερού.

by Andreas Rekopoulos

Η καναδέζικη εταιρία blk. Beverages σας προκαλεί να δοκιμάσετε την σκοτεινή πλευρά του νερού. Το blk. δεν είναι κάποιο αναψυκτικό, είναι άοσμο και άγευστο όπως το νερό και το μαύρο του χρώμα οφείλεται στα φουλβικά ιχνοστοιχεία που περιέχει.

Το blk. σίγουρα ξεχωρίζει για καταπληκτική minimal συσκευασία του και το έξυπνο γραφιστικό design του μπουκαλιού. Ο συνδυασμός της λευκής και μαύρης γραμματοσειράς, που αποκαλύπτεται και εξαφανίζεται καθώς το μπουκάλι αδειάζει, είναι ένα από τα καλύτερα concept συσκευασίας που έχουμε δει.

Το blk. είναι στην ουσία εμφιαλωμένο νερό, δεν περιέχει καθόλου συντηρητικά, ζάχαρη, χρωστικά πρόσθετα, ή άλλα χημικά. Ένα διαφορετικό νερό που πρωτοτυπεί σε concept αλλά και σχεδιασμό.

Τα “φουλβικά ιχνοστοιχεία» είναι μια μορφή φυσικών ιχνοστοιχείων που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την ανάπτυξη των φυτών και διακρίνονται για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Έχουν πολύ χαμηλό μοριακό βάρος, έτσι απορροφούνται από τον οργανισμό μας πιο γρήγορα από τα ιχνοστοιχεία που έχει το απλό εμφιαλωμένο νερό. Το αποτέλεσμα είναι να γίνεται ταχύτερη ενυδάτωση του σώματος μας και να ξεδιψάμε πιο γρήγορα.

Σύμφωνα με την blk. Beverages, το νερό blk. περιέχει περισσότερα από 77 τέτοια ιχνοστοιχεία ενώ επίσης έχει ουδέτερο PΗ και βοηθά στην καλύτερη αποβολή τον οξέων από τον οργανισμό μας.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να διαπιστώσω την εγκυρότητα των παραπάνω επιστημονικών ισχυρισμών, όμως χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό και την πρωτοτυπία του θεωρώ ότι το blk. Θα γίνει σίγουρα δημοφιλές σε μέρη όπως νυχτερινά Clubs, γυμναστήρια και εκλεπτυσμένα εστιατόρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.