Αρχική Μόδα & Ένδυση H Fred Perry σε συνεργασία με την Stussy παρουσιάζει την συλλεκτική συλλογή Blank Canvas 2011.

H Fred Perry σε συνεργασία με την Stussy παρουσιάζει την συλλεκτική συλλογή Blank Canvas 2011.

by Andreas Rekopoulos

Η cult Βρετανική φίρμα Fred Perry μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε δημιουργικές συνεργασίες, όπως οι συλλογές μόδας που έχει παρουσιάσει με τον Raf Simons και την Comme Des Garcons. Αυτή την φορά η Fred Perry συνεργάζαται με ένα επίσης γνωστό Street-Wear Brand, την Αμερικανική φίρμα Stussy.

Από την συνεργασία των δύο εταιριών προέκυψε η περιορισμένης παραγωγής συλλεκτική σειρά “ Blank Canvas Collection ”, η οποία περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Η χρωματική παλέτα είναι απλή και μινιμαλιστική καθώς υπάρχουν δύο μόνο συνδυασμοί χρωμάτων, άσπρο-κόκκινο και μαύρο-άσπρο.

Από την σειρά Blank Canvas ξεχωρίζουν φυσικά τα δύο κλασσικά μπλουζάκια Polo τα οποία φέρουν τα λογότυπα και των δύο εταιρών, το ένα μάλιστα αναγράφει 1952 (το έτος ίδρυσης της Fred Perry) και το άλλο 1980 (το έτος ίδρυσης της Stussy). Παρότι η συλλογή είναι ανδρική περιλαμβάνει και δύο ξεχωριστές unisex τσάντες μια Holdall Bag και μια Barrel Bag. Η συλλογή “ Blank Canvas Collection ” διατίθεται ήδη από το e-shop της Fred Perry.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.