Αρχική Home Decor Διακόπτες αφής Sentido από την Basalte.

Διακόπτες αφής Sentido από την Basalte.

by Andreas Rekopoulos

Οι διακόπτες αφής Sentido της Basalte είναι ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης φωτιστικών, που ξεχωρίζει για το άψογο design, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις εξελιγμένες λειτουργίες του.

Η Βέλγικη εταιρία Basalte εξειδικεύεται στα συστήματα αυτοματισμών σπιτιού και στους “έξυπνους διακόπτες”. Τα προϊόντα της ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, διακρίνονται για την υψηλή τους αισθητική αλλά και τις πρωτοποριακές τεχνικές λύσεις. Οι διακόπτες αφής Sentido είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα μοντέλα της Basalte και επιτρέπουν τον χειρισμό πολλαπλών φωτιστικών με ένα απλό άγγιγμα.

Για να το επιτύχουν αυτό διαθέτουν πλήκτρα αφής με τεχνολογία multitouch. Η σειρά περιλαμβάνει δύο μοντέλα, ένα με 4 επιφάνειες αφής που ελέγχει 4  φωτιστικά και ένα με 2 επιφάνειες αφής που ελέγχει 2 φωτιστικά. Ένα άγγιγμα φτάνει για να ανάψει ή να σβήσει ένα φως, ενώ το παρατεταμένο άγγιγμα ενεργοποιεί την λειτουργία dimmer και επιτρέπει τον έλεγχο της έντασης του φωτός. Οι διακόπτες Sentido με το μινιμαλιστικό και απέριττο design τους, έχουν κερδίσει τα περισσότερα από τα σημαντικά βραβεία βιομηχανικού design όπως το red dot design award, το iF product design award και το Design Plus.

Παράλληλα οι διακόπτες Sentido διαθέτουν και ενσωματωμένο φωτισμό με LED για να τους βρίσκετε εύκολα στο σκοτάδι. Το LED μπορεί να αλλάξει πολλούς διαφορετικούς χρωματισμούς για να ταιριάξει με κάθε ντεκόρ ή ακόμη να απενεργοποιηθεί εάν δεν επιθυμείτε αυτή τη λειτουργία. Το εξωτερικό κάλυμμα των διακοπτών είναι από αλουμίνιο και διατίθεται σε λευκό, αλλά και σε μεγάλη ποικιλία εντυπωσιακών μεταλλικών χρωματισμών. Οι τιμές ξεκινάνε από περίπου 100€.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.