Αρχική Σπίτι & Design Αλατιέρα και πιπεριέρα από πορσελάνη, Balance.

Αλατιέρα και πιπεριέρα από πορσελάνη, Balance.

by Andreas Rekopoulos

Το Balance είναι ένα σετ αλατιέρας και πιπεριέρας με μονοκόμματο οργανικό σχήμα που μοιάζει αρκετά με βότσαλο. Τα τρία κομμάτια που αποτελούν το σετ ισορροπούν το ένα επάνω στο άλλο. Το λευκό βότσαλο είναι για αλάτι, το μαύρο για πιπέρι, ενώ η βάση εξυπηρετεί ως μπολ για λάδι ή κάποια σως.

Κάθε κομμάτι του σετ είναι φτιαγμένο από πορσελάνη η οποία έχει διαφορετικό φινίρισμα ώστε να έχει μια διαφορετική εικόνα και αίσθηση. Γυαλιστερό λευκό για το αλάτι, γκρι-μαύρο ματ για το πιπέρι και λευκή ματ βάση-δοχείο.

Τα τρία στοιχεία που ισορροπούν το ένα επάνω στο άλλο δίνουν μια αίσθηση αρμονίας τύπου zen, ενώ ανάλογα πως θα το δει κάποιος, οι τρύπες που πέφτει το αλάτι και το πιπέρι μοιάζουν λίγο και με μάτια. Απλό και επιτυχημένο design που δημιουργεί μια ανάλαφρη αίσθηση ισορροπίας και αρμονίας.

Η αλατιέρα και πιπεριέρα balance είναι ένα αξεσουάρ κουζίνας που σίγουρα θα αποτελέσει μια ευχάριστη νότα σε οποιοδήποτε τραπέζι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.