Αρχική Σπίτι & Design Καράφα και ποτήρια “Ayers” Skull & Bones από τον Ralph Lauren.

Καράφα και ποτήρια “Ayers” Skull & Bones από τον Ralph Lauren.

by Andreas Rekopoulos

Η καράφα και τα ποτήρια Skulls & Bones της σειράς “Ayers” του Ralph Lauren συνδυάζουν το κλασσικό ύφος του θρυλικού Αμερικάνου σχεδιαστή με μια ανατρεπτική πινελιά.

Η κατασκευή γίνεται από δύο στρώματα χειροποίητου κρύσταλλου. Το εξωτερικό στρώμα είναι από μαύρο κρύσταλλο και έχει χαραγμένο το μοτίβο της νεκροκεφαλής με τα κόκκαλα. Μέσα από το χαραγμένο σχέδιο φαίνεται το εσωτερικό στρώμα που είναι από διάφανο κρύσταλλο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετικά υψηλή και η διαδικασία της χάραξης γίνεται με το χέρι.

Τα κομμάτια της συλλογής “Ayers” Skull & Bones ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο και εκκεντρικό τους στυλ, καθώς συνδυάζουν ιδανικά την πολυτέλεια με μακάβρια στοιχεία. Το κερασάκι στην τούρτα όμως είναι το σερβίρισμα ποτών μέσα από ένα δοχείο με το σήμα της νεκροκεφαλής, ένα στοιχείο που είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει σχόλια.

Η σειρά περιλαμβάνει μια καράφα και δύο διαφορετικά είδη ποτηριών, ένα κοντό και ένα ψηλό. Ενδεικτική τιμή για την καράφα είναι 495$ και για ένα σετ δύο ποτηριών 295$.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.