Αρχική Σπίτι & Design Αξεσουάρ μπάνιου Axor Bouroullec Composer της Hansgrohe.

Αξεσουάρ μπάνιου Axor Bouroullec Composer της Hansgrohe.

by Andreas Rekopoulos

Η συλλογή από αξεσουάρ μπάνιου Axor Bouroullec Composer χαρακτηρίζεται από προσεγμένο design, απλές γραμμές και αμέτρητες δυνατότητες παραμετροποίησης.

Η Axor είναι η σειρά υψηλού design της γνωστής Γερμανικής μάρκας ειδών υγιεινής Hansgrohe AG. Η συλλογή Axor Bouroullec Composer σχεδιάστηκε από τους αδερφούς Ronan & Erwan Bouroullec. Η λογική του σχεδιασμού στοχεύει κυρίως στους επαγγελματίες αρχιτέκτονες και διακοσμητές, καθώς δίνει την δυνατότητα να δημιουργηθούν αμέτρητες διαφορετικές συνθέσεις που εξυπηρετούν τις πρακτικές ανάγκες της κάθε υλοποίησης (εξ ου και η ονομασία composer). Την συλλογή απαρτίζουν 85 διαφορετικά είδη τα οποία μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Νιπτήρες, βρύσες, ντουζιέρες, ράφια, καθρέφτες και μπανιέρες, είναι μερικά από τα είδη που περιλαμβάνει η σειρά Axor Bouroullec Composer.

Τα κομμάτια της συλλογής μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, για παράδειγμα η θέση της βρύσης στον νιπτήρα δεν είναι προκαθορισμένη, αλλά υπάρχουν πάνω από 16 διαφορετικοί τρόποι τοποθέτησης. Επίσης ένα ακόμη καινοτόμο στοιχείο της συλλογής είναι η συνοδευτική εφαρμογή που επιτρέπει τον σχεδιασμό μακετών σε 2D αλλά και 3D, ώστε ο πελάτης να δει το ακριβές αποτέλεσμα πριν την τελική παραγγελία.

Η εφαρμογή composer είναι ήδη διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Hansgrohe και σύντομα αναμένεται και σε app για mobile συσκευές, όπως iPhone, iPad και Android. Η καινοτόμα νέα σειρά ειδών μπάνιου των αδελφών Bouroullec φέρνει την εξατομίκευση στο προσκήνιο και παράλληλα δίνει στους επαγγελματίες ένα ακριβές εργαλείο σχεδιασμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.