Αρχική Τεχνολογία Ασύρματα ηχεία Philips Fidelio SoundSphere Wi-Fi.

Ασύρματα ηχεία Philips Fidelio SoundSphere Wi-Fi.

by Andreas Rekopoulos
Ασύρματα ηχεία Philips Fidelio SoundSphere Wi Fi.

Τα Philips Fidelio SoundSphere είναι μια σειρά από ασύρματα ηχεία Wi-Fi που διακρίνονται για το εξαιρετικό τους Design, την τεραστία ευελιξία χρήσης και τον ποιοτικό τους ήχο.

Η ουσιώδης διαφορά τους σε σχέση με τα συνηθισμένα ασύρματα ηχεία που κυκλοφορούν στην αγορά είναι ότι ενώ συνήθως τα συστήματα αυτά προορίζονται ως βοηθητικά ηχεία για ένα υπνοδωμάτιο ή μια κουζίνα (και έχουν χαμηλή ποιότητα ήχου) τα Philips Fidelio SoundSphere είναι ένα κανονικό υψηλών δυνατοτήτων σύστημα. Η ποιότητα κατασκευής, η διαύγεια του ήχου (και δυστυχώς και η τιμή αγοράς) ουδεμία σχέση δεν έχουν με μικρά βοηθητικά ηχεία. Το ασύρματα ηχεία Philips Fidelio SoundSphere διαθέτουν Wi-Fi και AirPlay για τις συσκευές Apple και προσφέρει ήχο που ανταγωνίζεται πολύ μεγαλύτερα και ακριβότερα ηχοσυστήματα  σαλονιού.

Ο σχεδιασμός της σειράς κράτησε 7 ολόκληρα χρόνια. Το έργο ανέλαβε το Philips Innovation Lab, η ειδική σχεδιαστική ομάδα της Philips που ασχολείται μόνο με τα καινοτόμα και premium προϊόντα της εταιρίας. Για ακόμη μια φορά η σχεδιαστική ομάδα της Philips έκανε εξαιρετική δουλειά. Oι στρογγυλεμένες καμπίνες των ηχείων με την ελαφρά εμπρόσθια κλήση δείχνουν κομψές και hi-tech, ενώ το design τους είναι επαρκώς κλασσικό ώστε σίγουρα να μην δείχνει παρωχημένο για πολλά χρόνια ακόμη.

Τα ασύρματα ηχεία της Philips προσφέρονται σε αρκετές διαφορετικές εκδοχές και φινιρίσματα, όλα εξίσου εντυπωσιακά, καλοσχεδιασμένα και προσεγμένα.  Eίτε διαλέξει κάποιος το μαύρο μοντέλο με λακαρισμένη ξύλινη καμπίνα σε gloss γυαλιστέρη Piano Black λάκα, είτε high-tech ασημένιο αλουμίνιο, το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό και ξεχωριστό. Το highlight του σχεδιασμού όμως είναι σίγουρα η τοποθέτηση του τουίτερ , το οποίο αιωρείται αβίαστα πάνω από το κεντρικό ηχείο.

Η ενίσχυση ήχου γίνεται από δύο ενσωματωμένους ψηφιακούς ενισχυτές Class D με ισχύ 50W έκαστος, ο συνδυασμός των δύο παράγει 100W RMS συνολική ισχύ, ένα διόλου ευκαταφρόνητο νούμερο για ηχεία τόσο μικρού μεγέθους.

Η ηχητική απόδοση των ασύρματων ηχείων Philips Fidelio SoundSphere είναι από τις κορυφαίες της κατηγορίας. Σε αυτό συμβάλει η βέλτιστη τοποθέτηση του τουίτερ σε σημείο που βοηθάει ώστε οι χαμηλές συχνότητες να μην «μπερδεύουν» με τις υψηλές, αλλά και τα βελτιστοποιημένα crossover που είναι ειδικά ρυθμισμένα ώστε να ξεχωρίζουν οι φωνές από τα μουσικά όργανα. Τέλος οι κορυφαίας τεχνολογίας ,και χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος, ψηφιακοί ενισχυτές βρίσκονται ενσωματωμένοι στα ηχεία ώστε να μην υπάρχουν απώλειες μετάδοσης μέσα από μακριά καλώδια.

Το ελκυστικό πακέτο ολοκληρώνεται με όλες τις πρακτικές ευκολίες που θα περίμενε κανείς σε αυτή την κατηγορία τιμής. Έτσι τα ασύρματα ηχεία Philips Fidelio SoundSphere διαθέτουν τηλεχειριστήριο, βύσμα AUX-in βύσμα 3.5mm καθώς και ένα κομψό docking station για συσκευές Apple. Έτσι μπορείτε να παίζεται streaming μουσική από το iPod touch, iPhone, iPad ενώ ταυτόχρονα η συσκευή σας φορτίζει σε αν κομψό dock. Τέλος μέσα από το iTunes διατίθεται δωρεάν και το συνοδευτικό application για  τα ασύρματα ηχεία Philips Fidelio SoundSphere Wi-Fi, το Philips Fidelio app, το οποίο δίνει επιπλέον επιλογές ελέγχου και παραμετροποίησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.