Αρχική Τεχνολογία Ασύρματα ηχεία EOps i24r3 από τον Michael Young.

Ασύρματα ηχεία EOps i24r3 από τον Michael Young.

by Andreas Rekopoulos
EOps i24R3 Wireless Speaker System by Michael Young

Τα ασύρματα ηχεία i24r3 σχεδιάστηκαν από τον διάσημο Βρετανό Michael Young για την EOps και διαθέτουν ξεχωριστό design, αλλά και ενδιαφέρουσες τεχνολογίες.

Η σειρά αποτελείται από δύο μοντέλα, το περιορισμένης παραγωγής EOps i24r3 που είναι ένα ασύρματο σύστημα 2.1 και το i24R3Portable (στο κάτω μέρος της φωτογραφίας) που είναι ένα φορητό αδιάβροχο ηχείο. Ο  εντυπωσιακός σχεδιασμός είναι χαρακτηριστικό δείγμα του ιδιαίτερου στυλ του Michael Young,καθώς το μοντέρνο συναντά μια ιδιόμορφη δόση κλασικισμού. Στην προκειμένη περίπτωση το ανατρεπτικό στοιχείο είναι οι χρυσές διάτρητες σήτες των ηχείων με το ιδιόμορφο διάτρητο μοτίβο.

Τα ασύρματα ηχεία EOps i24r3 συνδέονται με οποιαδήποτε πηγή ήχου είτε μέσω Bluetooth είτε μέσω Wi-Fi  ενώ συνοδεύονται και από ένα πομποδέκτη USB για χρήση με συσκευές που δεν έχουν ενσωματωμένο Wi-Fi ή Bluetooth. Φυσικά είναι παρούσες και όλες οι συμβατικές ενσύρματες μέθοδοι σύνδεσης όπως βύσμα 3,5mm, βύσμα τύπου RCA. Το μοντέλο i24r3 είναι σταθερό και χρειάζεται παροχή ρεύματος, ενώ το αδιάβροχο φορητό i24R3Portable είναι εξοπλισμένο και με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες λιθίου.

Τα ασύρματα ηχεία EOps i24R3 από τον Michael Young είναι συνδυάζουν πλούσιο ήχο, εξαιρετικό design και ασύρματη ευελιξία σε μια συσκευή με έντονο το lifestyle στοιχείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.