Αρχική Σπίτι & Design Μηχανή Εσπρέσο Dream από την Ascaso.

Μηχανή Εσπρέσο Dream από την Ascaso.

by Andreas Rekopoulos

Τα τελευταία 30 χρόνια οι οικιακές συσκευές έχουν μπει σε μια πορεία βιομηχανοποίησης που τις κάνει ολοένα και πιο αναλώσιμες. Τα μασίφ μεταλλικά μίξερ και οι αθάνατες μηχανές εσπρέσο των δεκαετιών του 60 και του 70 έχουν δώσει την θέση τους σε πλαστικά μηχανήματα αμφιβόλου ποιότητας που πωλούνται με την καταναλωτική λογική ότι όταν χαλάσουν θα αντικατασταθούν με καινούργια.

Η Ascaso είναι μια Ισπανική εταιρία που επιμένει να φτιάχνει τα μηχανήματα της χειροποίητα, φτιαγμένα από μέταλλο και μάλιστα με εργοστάσιο στην Βαρκελώνη και όχι με υπεργολαβία σε κάποια χώρα της Άπω Ανατολής. Η μηχανή εσπρέσο Dream είναι το κορυφαίο οικιακό μοντέλο της εταιρίας και χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα κατασκευής, εξαιρετικό Design και προσοχή στην λεπτομέρεια.

Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης μηχανής είναι ότι συνδυάζει την ποιότητα με την υψηλή αισθητική, αλλά και την ευκολία χρήσης. Το περίβλημα είναι από αλουμίνιο γυαλισμένο στο χέρι, το μπόιλερ είναι μπρούτζινο, η κεφαλή εξαγωγής καφέ είναι επίσης μπρούτζινη και τα “πορταφίλτερς” είναι από επινικελωμένο μπρούτζο, για καλύτερο έλεγχο θερμοκρασίας. Με απλούς μηχανισμούς λειτουργίας η Dream είναι σαφώς πιο φιλική στην χρήση από μια επαγγελματική μηχανή και παράγει καφέ επιπέδου ανάλογου με μια ειδικευμένη καφετέρια. Δέχεται αλεσμένο καφέ ή εσπρέσο σε ταμπλέτα και το ρετρό-μοντέρνο Design της κερδίζει τις εντυπώσεις συνδυάζοντας εμφάνιση και ουσία.

Η Ascaso Dream είναι εξοπλισμένη με στέλεχος ατμού και έτσι προσφέρει την δυνατότητα να παρασκευάσετε εξαιρετικής ποιότητας εσπρέσο, καπουτσίνο, λάτε, ή μόκα. Επίσης διαθέτει θερμαινόμενη επιφάνεια για να ζεσταίνετε τα ποτήρια του εσπρέσο και η αυτόματη λειτουργία της επιτρέπει ακόμη και σε έναν αρχάριο Barista να παρασκευάσει υψηλής ποιότητας εσπρέσο. Τέλος προσφέρεται σε τεράστια ποικιλία εύθυμων χρωμάτων που θα δώσουν μια ευχάριστη νότα στην κουζίνα σας.

Εάν ζητάτε ποιοτική κατασκευή που παρέχει ευκολία χρήσης και προχωρημένο σχεδιασμό είναι μια από τις καλύτερες προτάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.