Αρχική Διάφορα Άρωμα Everything κάτι ξεχωριστό από τους Lernert & Sander.

Άρωμα Everything κάτι ξεχωριστό από τους Lernert & Sander.

by Andreas Rekopoulos
Everything a new fragrance by Lernert & Sander

Οι Lernert & Sander δημιούργησαν το ξεχωριστό άρωμα Everything αναμειγνύοντας όλα τα αρώματα που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2012.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του περασμένου έτους, οι Lernert & Sander συνέλεξαν περίπου 1400 δείγματα από τα νέα αρώματα που κυκλοφόρησαν στην αγορά από μεγάλες εταιρίες. Εν συνεχεία ανέμειξαν το περιεχόμενο όλων αυτών των μικρών φιαλιδίων σε ένα μεγάλο μπουκάλι περιεκτικότητας 1.5 λίτρου. Αυτό ήταν το νέο τους δημιούργημα, το άρωμα Everything. Αυτό το μοναδικό άρωμα συσκευάζεται σε ένα ειδικά σχεδιασμένο μπουκάλι από φυσητό γυαλί, μία μεγέθυνση του κλασικού φιαλιδίου δείγματος.

“Το Everything μυρίζει όπως τα καταστήματα πώλησης αρωμάτων – όπως αυτό το κύμμα αρωμάτων που χτυπάει κάθε πελάτη ή επισκέπτη μόλις μπει. Ένας φίλος μας νομίζει ότι μυρίζει όπως το Chanel #5. Νομίζουμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αλλά λατρεύουμε την ιδέα πως όλα τα αρώματα του 2012 κατάφεραν μαζί να αποδώσουν το πιο διάσημο άρωμα του κόσμου. Αλλά, προσοχή, το Everything δεν είναι για όλους” δηλώνουν οι Lernert & Sander.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.