Αρχική Home Decor Αποθηκευτικά έπιπλα Frame από το Luis Pons Design Lab.

Αποθηκευτικά έπιπλα Frame από το Luis Pons Design Lab.

by Andreas Rekopoulos
Frame Furniture Collection by Luis Pons Design Lab

Το Luis Pons Design Lab παρουσιάζει μία μοναδική συλλογή από αποθηκευτικά έπιπλα με τον τίτλο Frame.

Τα έπιπλα αποθήκευσης Frame εκπλήσσουν όχι μόνο με την εργονομία τους, αλλά κυρίως με τον εκπληκτικό και πρωτότυπο design τους. Ο σχεδιασμός των επίπλων Frame παραπέμπει σε στοίβες από κορνίζες και πλαίσια. Όπως δηλώνει και το όνομά τους – Frame, τα έπιπλα αυτά μοιάζουν να αποτελούνται από πολλές πολλές κορνίζες διαφορετικών χρωμάτων και υφών. Η ποιότητα κατασκευής και το προσεγμένο φινίρισμα καλύπτουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό γούστο.

Τα αποθηκευτικά έπιπλα του LPDL παρέχουν μία ευρεία γκάμα από συρταριέρες, κομό και μπουφέδες και μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη, όχι μόνο σε ένα σπίτι αλλά και σε έναν επαγγελματικό χώρο ή ένα ξενοδοχείο. Εντυπωσιακά και επιβλητικά θα γίνουν το νούμερο ένα στην διακόσμηση ενός χώρου, ενώ χάρη στο κλασικό τους στυλ, θα ικανοποιήσουν όχι μόνο τους λάτρεις του μοντέρνου design, αλλά και τους οπαδούς του ρετρό και του vintage.

To Luis Pons D-LAB είναι ένα σύγχρονο εργαστήριο design το οποίο ίδρυσε ο διεθνούς φήμης βραβευμένος σχεδιαστής Luis Pons. Το Luis Pons Design Lab αναλαμβάνει διάφορα projects που αφορoύν το σχεδιασμό προϊόντων και εσωτερικών χώρων πάντοτε με γνώμονα την πρωτοπορία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.