Αρχική Σπίτι & Design Αφαιρετικοί νιπτήρες από Corian® του Antonio Lupi.

Αφαιρετικοί νιπτήρες από Corian® του Antonio Lupi.

by Andreas Rekopoulos
Antonio Lupi Corian Sink

Η σειρά νιπτήρων Slot είναι σχεδιασμένη από τον Nevio Tellatin για την Ιταλική εταιρία Antonio Lupi.

Το Design της σειράς είναι άκρως μινιμαλιστικό και χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές και αυστηρά γεωμετρικό σχήμα. Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο που κάνει τους νεροχύτες Slot να ξεχωρίζουν είναι η απουσία τρύπας αποχέτευσης, καθώς τον ρόλο αυτό παίζει μια διακριτική σχισμή στο πίσω μέρος. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι το υλικό κατασκευής δεν είναι κάποιο απλό κεραμικό αλλά το καινοτόμο Corian® της DuPont™.

Το Corian® είναι ένα υλικό με βάση τον βωξίτη το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε χώρους με πολύ υψηλές προδιαγραφές υγιεινής. Λόγω της απόλυτης απουσίας πόρων καθαρίζει τέλεια, ενώ εάν δημιουργηθεί από την χρήση οποιαδήποτε ατέλεια, όπως μια γρατζουνιά  που μπορούν θεωρητικά να φωλιάσουν μικρόβια, είναι πολύ εύκολο να τριφτεί και να ξαναγίνει σαν καινούργιο. Επίσης χαρακτηρίζεται από μεγάλη αντοχή και ευελιξία στην συνένωση κομματιών και την δημιουργία περίπλοκων σχημάτων.  Έτσι οι νιπτήρες Slot συνδυάζουν υψηλή αισθητική με κορυφαία τεχνολογία σε ένα αντικείμενο καλόγουστο και παράλληλα ποιοτικό και χρηστικό.

Οι νιπτήρες της σειράς Slot του Antonio Lupi προσφέρονται σε μια εκτενή γκάμα σχεδίων για τοποθέτηση στον τοίχο, σε πάγκο ή απευθείας στο δάπεδο σε μορφή στήλης. Επίσης υπάρχουν μοντέλα με διπλή γούρνα, καθώς και με πάγκο ο οποίος ενσωματώνει την γούρνα. Παράλληλα επειδή είναι φτιαγμένοι από Corian® μπορούν να ενωθούν και πολλοί μαζί και να φτιαχτούν σχέδια με όσες γούρνες επιθυμείτε, καθώς το υλικό μπορεί να συνενωθεί χωρίς να φαίνονται καθόλου ενώσεις και να γίνει σαν ένα σώμα.

Δυστυχώς η υψηλή ποιότητα στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει και το ανάλογο τίμημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

Jenny 12/11/2014 - 10:40

Δες κάτι κορυφαίες ιδέες για νιπτήρες corian και έπιπλα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τονια 31/03/2022 - 11:15

Οι νιπτηρες corian υπαρχουν ; πως μπορω να μαθω τιμες;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.